Istraživanje u EU
0
Danci su najdugovječniji
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja zivim i radim u danskoj. Zasto meni komuna nije dala poso? Dijaspora: Nmeas ti blage kakav je socijalni zivot u danskoj ! To je tebi garant prico onaj koji nikad u danskoj nije radio. To su price tipicnih onih sto su od prvog dana trazili penziju, dobili je a sad se kaju sto su trazili jer taj tip penzije sad smanjen.
Jes, jes ali malo sutra. Ne vjerujem nista Dancima, oni su poznati po tome da friziraju statistiku. Mislim ljudi na papiru su \"najbolji\" na svijetu, medjutim ne kazu da imaju najveci broj samoubistava, da im je toliko pijanstvo u drzavi da su cijeli gradovi mortus pijani petkom i subotom, da imaju najveci broj oboljelih od karcinoma, da im je zdravstvo u kurcu, da komune placaju firmama i dotiraju ih da \"zaposle\" nezaposlene i cim to dotiranje prestane, prestaje i \"zaposlenost\"\' takvih, da su im cijene u vukojebinama vece nego u centru Londonu, da si dosta toga ne mogu priustiti itd.