Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje bi u Bingu istrazivo riblje stapice za 500KM ! Naravno kada zavrsis podove i uneses robu!
@sakkiluydu a u konzumu?
Bravo, majstore!
Nikada nece kliks napisat da je Hercegovac a rodom iz Hercegovine i Bosne
je li istina da muška ajkula podere ženku ko ponjavu prilikom nečeg što liči najviše na planiranje porodice ili jebačinu
Im'o sam priliku upoznati i momka i kratko nešto raditi s njim, momak je legenda, o sebi pri sebi, opusten, kulturan, fin. Susta suprotnost prosječnog Klix komentatora! 😁
Kako samo porijeklom iz Bosne, nego odakle je? Momak odrastao (ako nije cak i rodjen) u Bugojnu. Gospon Abaz informirajte se bolje, prije nego plasirate neistine u javnost.
uspio je svako ko je pobjegao iz ove balkanske vukoyebine
Bravo Andrej! Ovo je i dobra i loša vijest u isto vrijeme. Mogao si biti jedna snažna cigla u izgradnji bosanskohercegovačkog naučnoistraživačkog prostora. Na žalost vrlo dobro znam kakav kadar se kod nas zaposljava u visokoobrazovne i naucne institucije. Njihov menadzment se boji takvih kao sto je Andrej . Oni vise vole nekog iz vladajuce stranke jer im oni daju funkcije....itd...itd može se krimi roman o tom napisati. A tebi mladi momče sretno gdje god da si!
Respekt za ovog mladića koji seže za znanjem i svakodnevno uči i napreduje ,a kod nas većina momaka u našoj državi na nargilu,instagram,auta i te gluposti...redovno gledam nat geo i natgeo wild ,da nema toga ne bi gledao tv...banged up abroad jedna od boljih emisija :)
Potpisujem!
Morske psine!
Bravo naš Bugojanac!
Molim te se vrati, ima ajkula i na Jablaničkom i Boračkom. Tvoj Bakir te moli
Kako mi je drago sto sam naisao na ovo, bivsi kolega sa PMF-a, oduvijek je odskakao od ostalih. Bravo majstore!
Kakvih ima kopnenih poput N.Karic koje su i opasnije od tih vodenih.
Ova nasa BiH je nepresusan izvor talenata na svim poljima nauke. Trebamo biti ponosni na to ! Bravo Andreju, puno srece u tvom daljem istrazivanju.
E, da je Ante Markovic sproveo svoje ideje, sad bi zivjeli u modernoj, demokratskoj Jugoslaviji koja bi bila u EU a narod bi razmisljao na koju turisticku destinaciju da odputuje,a ne hoce li sutra imati da jede.
Moja ljubav prema ajkulama počela je u djetinjstvu, kad sam bio kod dede na selu i on je imao...
Nacionalna Geografija služi za masovno zaglupljivanje širokih masa širom planete i svaka druga rijec u dokumentarnim emisijama o životinjama je EVOLUCIJA pa normalnije je da se nazivaju Nacionalna Evolucija.