Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....malo glup naslov..."veličine planine"....pa, planina je i Trebević...ali, i maunt Everest...😉😂😂😂
Mont Everest nije planina, već vrh planine.
jel i to severna srpska ili jugozapadni kalimegdan? jeb oni nemogu dalje da vide
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U rs da udari ahahhahhahahahahahhahaha
po slici ce udariti.. ne znam da li vidite... al ima da udari
Koga boli ako će da nas maši...
Ovo je heliocentricni model kosmosa. Helios (bog sunca) koji je u centru i svi mi tavafimo (kruzimo) oko heliosa.Bas kao sto se kruzi oko Kabe. Zar ne vidite da svake sedmice slavimo nedjelju ( Sun-day) tj.dan sunca(dan boga heliosa). Nametnuto nam je ovo pagansko vjerovanje jer bi dan za odmor trebao biti petak(fri-day).
@AhmedRizo1puk'o si!
@skytech Hahahahah. Hajd drago mi je da sam vam makar privukao paznju komentarom pa cete se nekada i zamisliti oko ove "gluposti" i malo promisliti o tome ;pa sta to ja slijedim citav zivot? Al neka, ovako je lakse ;) Pozz
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Daleko, al u svemirskom mjerilu to je jako blizu. Krenut ce nekada i prema Zemlji samo je pitanje da li cemo biti dovoljno razvijeni da mu promjenimo putanju. Udar ovolike komete bi usmrtio sve ili gotovo sve ljude na planeti
Asteroida*
Narastao je
neboj te se,sigurno nece...
I dalje stanje u kantonu zadovoljavajuce ....
Namotaj ga malo i udari jedan reset
bujrum... bujrum....
joj dvadesetak kilometara u sekundi... doduše i to veličine planine. jel ko Vlašić ili je k'o Triglav ili je k'o onaj 'teverest?
Jeli srpski?
Ja mislim da je to Srpaki asteroid, mada nije ni daleko od Hrvatskog asteroida... mada nije ni iskljucena mogucnost Islamizacije asteroida kad bude iznad Bosne.... treba pitati nase celnike sta misle o tome.