Preseljenje iz mora na tlo
0
200 miliona godina zemlja bez kisika
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ujkane, sine moj... pa zar ne prepoznajes svog babu... pa sine, kosa ti crna na moju, oci su ti crne kao moje, pa ten ti je isti kao i moj... zaboravio si malo turski, ali nista se ti ne brini, obnovicemo mi to zajedno. SINE MOJ.
c c c sto si tako kivan na tvoje pretke Turke, koji su ti karali cijelu zensku celjad....pa i ti jedan od njih. ujkane Turcine!!
UJKANE NESREĆO MAJKINA BOG TI BOLJU PAMET DAO I NEKOLIKO KNJIGA DA PROČITAŠ PA DA VIDIŠ (AKO BOG DA) DALJE OD TVOG MALOG PRLJAVOG NOSA p.s. Niko da ubode komentar na temu...samo nacionalizam,uvrede,glupost,maloumnost i td itd iiitd . . .
To ti je niđe veze. Pa ima Boga na svim stranama svjeta. Ta nismo mi izmislili Boga.
pa gdje ces bosnjama, srbinama i hrvatinama pod zastavom bozijom pricati o nauci... ne mere to nikako stat u 5000 godina... bog ovo, bog ono... ljudi nauka ne funkcionise na osnovu boga nego na osnovu prirodnih cinjenica...
@Neko iz mase Evo ja cu ti polako objasniti, pravilno je: S R B I J A To je najpravilnije, posto je sve do Tokija Srbija ! :)
zemlja je stara 5000 godina , glupani
Je li pravilno Australija ili Austrija? :O))
Jesi li bas siguran...da ipak malo provjeris u pravopisu
Pozivam Američke naučnike s Rutgers univerziteta da dodju u muslim-islam pederaciju da proucavaju one izrode lojave i smrdljive zasto su te nakaze lijene glupe tupe i onako fizicki gadne/nakazne.Je li to zato su su im se Bule pod kosoke turke rado bacale ili zato sto su sledbenci onoga pedofial pustinsjkog Muhameda.
@Dante Mi na sa-x.com smo generalno nepismeni pa nam nemoj zamjeriti ! P.S. Je li se \"ne moj\" pise zajedno ili od vojeno?
\"morskog dna u južnoj Africi\" u Južnoj Africi...veliko J
Bolje da nismo izlazili iz vode... Bolje biti delfin, nego bez Sengen vize :D