Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa gledam ove snimke i ne mogu da pitam stvarno zasto se pustaju muskarci? mislim bjezalo ih je i kod nas al koga su uhvatili vraceni su nazad... ovdje mudonja ima koji su obuceni coolerski sminkerski! ko zna kake budale dolaze bus i nazad odakle je dosao! il u brod pa amerikancima ih iskrcat oni su i zagovnali dole!
I Hobotnica JE NA SVJETSKOM POGAĐALA REZULTATE. A Mirupokornica je davno rekla da će najveći BROJ OVIH JADNIKA ZAGLAVITI U SRBIJI I BOSNI. Ni tamo ni amo, ide ZIMA rođaci.... To je neko dobro skonto. Švabo uzeo radnika kolko treba ostalo JOK. SLAĆE NAM OJRE DA IH HRANIMO I TO TI JE.
Google nastavlja zatrpavati tržište svojim glupim "proizvodima". Kad su napravili pretraživač i mape trebali su stati. Android i sve ovo ostalo su najobičnije smeće.
Ponudi mi pitanja, ja odabrao, kad piše OF COURSE WE CAN'T PREDICT YOUR FUTURE! i onda ispod neki tekst nije bitno :D
znači ne radi
google jako zabrinut
TO KRALJU
Milioni izbjeglica koji hrle u Evropu, nisam siguran koliko je to dobro.Posebno iz razloga što je manji dio njih izbjeglice a većina imigranti.
doskora iz ovih država što dolaze 99% je mrzilo zapad USA i bilo koga ko nije musliman,stalno su palili zastave,otimali turiste te vršilo se teroristička djela prema nemuslimanima,oni imaju potpuno drugačija religijska shvacanja i jel im nešto nepaše postaju jako agresivni,nevjerujem da ce se uklopit u Njemački sistem,tam vlada red i dislipina i rad,i sam Genšer je se htjeo riješit Turaka 80-tih g.jer se nisu uklopili,a sada još ovi iz džamahirijskih islamističkih država ,to ce bit dar mar
Glupost!
E svasta..