Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
40 godina poslije, sjecanje na jedan zimski sportski događaj je sve sto ova kasaba od grada ima da ponudi. Danas je to grad narkomana, ubica, klošara, lopova, kockastih glava, vjernika na baterije, smeća, nekulture i primitivizma
i politicara lopova
Cicko, zmiju ga loma sarajilijama i kasablijama....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
96 % gtada da pitas oggovor: Nikad ljepsi izgradeniji nikad ljepse djevojke nisu hodale gradon nikad cistije i ljepsi grad nije bio.Pametnom dosta ko zivi u Sarajevu.
Kome je donirao? Bakiru? Jedna vreća za mog Bakira
Auuuu čovječe kako ste dosadni s olimpijadom
ubiste nas sa olimpijadom. dosta više!
Gospodina Fuad Kasumagic donira 1kg zlata za dobrobit svih naroda u Jugoslaviji i onda poslije par godina sa tih olimpiskih planina ubiju na na hiljade njegovih sugradjana i drze pos opsadom taj isti grad! Sto ti je zla krv!!
Najveći dug je bio početkom 80-tih godina kada je iznosio oko 20 milijardi dolara. Tada je to bilo oko 30 posto bruto društvenog proizvoda (BDP), što nije mnogo. Problem je bio što su u to vreme kamate jako porasle, pa je Jugoslavija 1982. godine bankrotirala, ne zbog toga što je dug bio veliki, nego zato što je njegovo refinansiranje bilo jako skupo, a prihoda nije bilo, jer je Jugoslavija tada imala veoma visok spoljnotrgovinski deficit.
Gle, tramvaj ima reklame ali nije oblijepljen od glave do pete kao ove rugobe od reklama sada na vozilima gradkoga prijevoza. Ove nove reklame samo ukazuju na odnos prema putnicima - što vi imate gledati kroz prozore, nije prijevoz zbog vas, već zbog reklama.
Da je nama sad pola one pameti i entuzijazma i kulture, gdje bi nam bio kraj
Šuti, ima i gorih, mi slavimo godišnjicu olimpijade, a ima ih što slave kada su izgubili bitku na nekim livadama🤣🤣
Mi smo jedina zemlja na svijetu koja slavi godisnjicu olimpijskih igara. Jedino su nam te godisnjice i ostale...
96 % gtada da pitas oggovor: Nikad ljepsi izgradeniji nikad ljepse djevojke nisu hodale gradon nikad cistije i ljepsi grad nije bio.Pametnom gosta ko zivi u Sarajevu.