Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putinu je bilo lakse da pogleda paradu iz 1985g, vidio bi isto naouruzanje, i vozila :) ahhah
hahahah, samo sad u dosta manjem obimu
Na veliku žalost, istina je što kaže Besmisleni Smisao. Srbija je militantna-policijska država sa niskom stopom demokratije, slično kao i Republika Srpska u kojoj dominiraju režimski mediji, s izuzetkom da Srpska, na svu sreću, više nema genocidni alat koji se krvavo-prosto zvao: Vojska Republike Srpske - medijski eksponat. Srbija je, bez presedana, najveća vojna sila u regionu trentuno, i to nije bez razloga. Imaju oni planove da štite nas Srbe, mada za tim nema potrebe, osim ako pojedini Srbi utiču na veće mase Srba, pa se onda zove veliki brat u odbranu, odnosno u zločino-poklonstvo; po čemu smo i poznati zadnjih 20-tak godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sluge ostaju sluge samo se gospodar mijenja. Pozdrav Servusi.
@ prijedor87 Hvala Turčine. Pozdravi i ti babu Erdogana. Divno je kad se babo Erdogan sjeti i katolika.
Glupost. kad je parada pedera svi se bune, a kad je parada placenih ubica vojnika, niko se ne buni.
Nikad u Nato! Pogledajte snimak! http://www.youtube.com/watch?v=rEDDOoOR69U
Dudlajte Pusinu!
Za mene, kao Srbina, Vojska Srbije je agresorska vojska koja je uz pomoć fašista i psihopata raznih 4 godine tukla artiljerijom i ostalim svojim naoružanjem po meni i mojim komšijama i prijateljima...a jedino su uspjeli okupirati mjesta koja je Un prethodno razoružao ili gdje su ostali samo djeca, žene i starci...a ovo ulizivanje Putinu spušta ih za još par stepenika na moralnoj ljestvici...neka ostane ta vojska na svojoj strani Drine...
Glas srpskog razuma i iskonske srpske inteligencije smo ja i ti, barem na ovom klix.ba portalu.
Tvoj deda je sigurno služio u SS-u. Sigurno je dopremao Srbe u Jasenovac, vjerovatno je i pola svoje porodice poslao tamo, da bi svoje dupe izvukao. Nisi Srbin, zaboravi da si Srbin, to nikad nećeš biti, jer si Posrbljen prethodno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svratio sam da se nasmijem komentarima i kazem vam da smo za dron spremni!!!
ZA DRON SPREMNI ! ! ! ( ukr'o sam od #mrzimsve, halali drug )
Srbija se opet igra Rusije, odnosno Izraela. Šta namjeravaju sa novom modernizacijom armije i avijacije? Osvajati Evropu?
Moje ime je Nikola Stevanović. Ako si dosljedan nekom kodeksu, zamolio bih te da sutra u 11:15 dođeš u Bijeljinu da se nađemo pred fakultetom i da već jednom i zauvek izračunamo ko je veći Srbin, a ko poturčeni-Posrbin. Posrbin — grupacija naroda koja je pre nekada pripadala katoličkoj ili pravoslavnoj vjeri, dolaskom turaka se preobratila na islam, da bi se kasnije njihovo nasljedstvo opet preobratilo u "veru svojih pradedova". Ako imaš dokaze da si Srbin, dajem ti svu slobodu da me kontaktiraš na moju privatnu i-mejl adresu: [email protected]. Pa da vidimo ko je ko, a ko glumi ovdje.
Ti si odraz srpske inteligencije i kulture. Tvoj intelektualni vrhunac u debati je "najedi se izmeta" (barem ću biti elokventan u prostim izrazima). Također, želim ti naglasiti da ni ti, ni CELA Srbija, ni rasparčana Republika Srpska, ni Karadžić, ni Mladić, me ne mogu zaustaviti da ja NAMERNO MEŠAM — Ekavicu i Ijekavicu — kad god mi to volja. Razumiješ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NATO bih sto prije trebao sravniti srbiju sa zemljom...
bih bih i ja mislim
ovo mora da mi srbi lupaju minuse :-))
Vecina ovih Tenkova i Oruzja su 1992-95 postali samo Zeljezo ili su Zarobljeni bili. Nisu mogli sa tolikom Vojskom i Naoruzanjem zauzet Bosnu, koji Retardi, jos su 95 kad smo se i mi Naoruzali , zamalo izgubili Rat. 20 Km od Banja Luke. A na Kosovu su ga takodjer popusili , a da nepricam o Oluji. Cuskija.
...jok, nato.
...nešto mi pade na pamet, ovdje bi zajebavanje sa erdoganovom posjetom bilo poput čina izdaje vjekovne bosanske državnosti, od kulina bana pa na dalje...
...o, džamija...kenjo ja ili ne, to ti je tako.
Kada li ce prestati biti piuni????? Nikada je odgovor, ali ima i ona "Nikad ne reci nikad", nada posljednja umire....
Kako su samo ovi srbi jadan narod.Umisljaju si da su nesto,iako imaju banana drzavu i iako ih niko ne sljivi ni 5%.Uzeli su im Kosovo - jel ih neko nesto pitao? nije.Jesu li smjeli pisnuti - nisu.Jedino sto znaju je lijecit svoje komplekse nad komsijama.
da, ovdje nikad kraja glupim prepucavanjima. to kao samo srbija banana drzavica, a ostale nisu banane drzavice koje sve skupa manje-vise ovise o drugima i tudjoj sadaki. tito jednom rece: mi samo zajedno mozemo da budemo neko i nesto, nijedna nasa republika da se odvoji je niko i nista sama.
Срби, садака нација. --------------------------- -српски Језик: Вук Карадјиц "реформатор" или боље плагијатор. српска преписан из Босанског језика. Па је и сам назив српска ријецника био је "Речник" а не "рецник" -Српска Химна: "Бозе правде" ", написао Словенац -Српска Застава: Подлога руске заставе, и Албанског грба. -србија Териториј: Аустро-Угари им додјелили Војводину и Сандзак. -Национални Пице: Ракија, она је уствари Турско национално пице. -Шајкача: Турска - Три прста: Од нациста