Srbija se opet igra Rusije, odnosno Izraela. Šta namjeravaju sa novom modernizacijom armije i avijacije? Osvajati Evropu?
Moje ime je Nikola Stevanović. Ako si dosljedan nekom kodeksu, zamolio bih te da sutra u 11:15 dođeš u Bijeljinu da se nađemo pred fakultetom i da već jednom i zauvek izračunamo ko je veći Srbin, a ko poturčeni-Posrbin. Posrbin — grupacija naroda koja je pre nekada pripadala katoličkoj ili pravoslavnoj vjeri, dolaskom turaka se preobratila na islam, da bi se kasnije njihovo nasljedstvo opet preobratilo u "veru svojih pradedova". Ako imaš dokaze da si Srbin, dajem ti svu slobodu da me kontaktiraš na moju privatnu i-mejl adresu: [email protected]. Pa da vidimo ko je ko, a ko glumi ovdje.
Ti si odraz srpske inteligencije i kulture. Tvoj intelektualni vrhunac u debati je "najedi se izmeta" (barem ću biti elokventan u prostim izrazima). Također, želim ti naglasiti da ni ti, ni CELA Srbija, ni rasparčana Republika Srpska, ni Karadžić, ni Mladić, me ne mogu zaustaviti da ja NAMERNO MEŠAM — Ekavicu i Ijekavicu — kad god mi to volja. Razumiješ?
Prikaži sve komentare (107)