Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, bez namjere da uvrijedim zenski rod ali danas su zenama najprivlacniji muskarci koji i maju dubok dzep. Nema veze ni sto je npr nizak, nemam nistra protiv niskih ljudi, nema veze i sto ima 20 kila viska i sto je stariji 20 godina svakako ce ga zvati medo moj maleni. Cast izuzecima.
Debeli covjek s parama je medo sWatki a Debeli covjek bez para je svinja!
Zene interesuje samo moc. A danas je moc = novac. Sta ce joj Hamo od 2m koji je moze odvuc samo na Darivu i to tramvajem pa busem.
Studiju radio čovjek visok metar i po 😁😁😁😁
niski imaju velke puce. 😆
Neka meni mojih 191 cm :)
Negdje zbog mene diše neko, k’o stablo nekom rastem iz panja. Neko je čitav život me ček’o… Neko me negdje još uvijek sanja. Neko mi svjetlom sad boji tmine, Ludi sam nekoj prenio nemir… Sto put’ će pasti da mene vine, ja trun sam postao nečiji svemir. Neko se smilova na moju muku, dušom me otrže od kobi zle, udahnu ljubav, pruži mi ruku. Sve sam tom nekom što mi je sve.
❤❤😘🧚‍♀️🐉😘❤❤
😊😘❤❤🧚‍♀️🐉❤
e jbg..a najvisociji ljudi zive na ovim prostorima..
Konačno
Zordi el ninjoooooooo
👉👆 bilo i ostalo 😁😁😁
Zavisi, naravno da mogu biti privlačni. Tom Holland je sladak, Zelensky je mnogo zgodan
Ne ne, nego zenama su privacniji bogati i uticajni muskarci, sasvim slucajno im privlacni Zelenski i Messi, eto onako, sto se onda za mog komsiju Hameta ne lijepe, eno ga 1,60m
Ja ako pročitam još jedno istraživanje ili studiju, fasovaću moždani
Ja cu se snizit.
nisu ne lažite ih, volimo visoke
Dodik ogadio nas od 2 metra!
Kako se zove muškarac niži od 180? Prijatelj, prijatelj. 😂 Uozbilji se, Klixe, kakvi crni niski muškarci privlačniji. Ma čim je on visok, plećat, 😆 dominira prostorom… pa jao.
Kad mi je platnu listu vidjela, sve mi je oprostila. 😂
kao u fol one znaju sta zele
ili bi piskile ili kakile
Mislim da visocjim zenama privlacni niski muskarci, a visokim muskarcima, niske zene?