Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A đe se kupaš, đe školjke skupljaš, đe gaziš ježa i malog puža? Samo pitam.
ne kupa se nikako, to je sada moderno.
ma zezamo se, ima on sve normalne uslove, čovjeku treba prostor samo da prespava i zašto bi davao 50% plaće na stan, kad hoće da skuplja za putovanja. U americi mnogo ljudi živi u ovakvim mobilnim kućama.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kuce na aparatima.
Meni je ovaj glup,jer je mog'o za te pare da uzme neki Toyotin mobil kamper od 6 metara koji ima unutra mini kuhinju,kupatilo,wc...
Štednja je umijeće trošenja. Ako čovjek u životu želi da sebi nešto veće priušti, mora se nećeg odreći. Ali, mislim dati svu ušteđevinu na putovanja, da je ludo sve dok ne riješi svoje stambeno pitanje. Po meni bi bilo bolje, kada se već ovako skučio u kaminčiću da štedi za stan, ili kuću. Kako čitam u Google-u imaju izrazito visoke plaće: http://***/novost/203929/google-najbolji-poslodavac-na-svijetu-u-2015-godini-uvjeti-idealni-a-placa-visoka
@kraftwerk, znam da je to tako, ali znam i to da njegov život ne stoji i da neće vječito ostati sam. Ako već štedi, onda bi mu bilo bolje da misli na budućnost i da sebi obezbijedi dom, a ne da spava u kamionu. :))) Neće valjda u kamionu zasnovati porodicu? :)) A ni putovanje svijetom nije nimalo jeftino. Po meni je bolje da štedi za isplativo, a poslije neka ide u avanture. Sve si ti to lijepo ispričao. Da je baš sve tako i da nema i drugih mogućnosti (kredit npr.) niko u Americi ne bi imao stan, ili kuću.
Tamo đe možeš živit u prikolici ne možeš srat i pišat po parkingu, a kod nas može do mile volje, pa svi žive u kućama, niko neće na parkinge. O obaveznom smeću drugom prilikom. Iapk smo mi turistička velesila, nije lijepo o tome javno.
Očigledno je čovjek jako pametan i štedljiv!
Napusti posao, proputuje svjetom, potrosi pare. Odluci se zaposliti, samo napise hocu radit, iskustvo imam radio u Google. PRIMLjEN
jedini način da ne budeš rob a nisi babin sin.U bosni za ovaj kamion ti treba firma i državni ispit .
zivot je kako ga zivis a ne gdje zivis.
A da BiH pokloni ovom malcu koji folira da radi u najboljoj kompaniji na svijetu jednu praznu vilu, iz elitnih naselja koje niču ko gljive poslije kiše ?? Proguglajte malo ako meni ne vjerujete ! PA KOD NAS SVAKI IZBJEGLICA IMA PO DVIJE KUĆE , u svakom od entiteta ( neki i u distriktu Brčko), SAMO ETO KUKAJU DA IH NEKI TJERAJU SA SOCIJALE I IZ NACIONALNIH STRANAKA DA RADE NEŠTO !
skitnica u krvi
solidariše sa sa white trash braćom i sestrama.
Vidjet ćemo te kad upekne minus ljudino
nema minusa u san franciscu ljudino.
HAHA JURA CARE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A KAKO ZA KUPANJE I TUSHIRANJE ?