Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ZGEMBO \"najpametnija\",a ne \"naj pametnija\" ***
@ ZGEMBO \"htio\" ,a ne \"htjeo\"... \"najpametnija\" ,a ne \"najpametnija\" GO BACK TO SCHOOL U FOOL :D
@@Superustipak Nabijem te na moju cundaru sa tvojim ispravljanjem, mislim da smo svi razumjeli sta je covijek htjeo da kaze, ne komentarises vijest vec gledas ko je napravio gramaticku gresku, jako glupo od tebe koji, ili koja se pravi naj pametnija.
\'Tih stvari\', a ne \'ti stvari\'. \'Ne vidim\', a ne \'nevidim\'. \'Clanci\', a ne \'artikli\' - u bosanskom jeziku rijec \'artikal\' ima sasvim drugo znacenje. Kada vec komentarisete, ako nista drugo, barem se potrudite da bude gramaticki i jezicki ispravno.
Ovoga treba odvest na JUG da nam bude maskota. THE MANIACS
Tip se pretvara u strasilo i sada trebamo svi aplaudirati i slikati se s\'njim, Ok ti stvari ima svugdje u svijetu, ali ipak nevidim razlog da se o njemu pisu artikli ...
e cuj ima problema s policijom?? sta policiji smeta ovakav performans? jel to ta evropska bosna i hercegovina sa svojom evropskom policijom?
Decko se ne stidi da radi i nije kao nasi \"novi sugradjani\" koji su pobjegli od krampe i lopate u blatnjavom selu pa im je sada ofirno da rade ono sto najbolje znaju... shatro gospoda... papci mars kuci pa tamo ismijavajte sve sto vam je strano i nepoznato. Jer u gradu ima puno stvari koje u svojim zatucanim umovima necete svariti jos za 100 godina, zato se prilagodite mjestu u koje ste dosli ili hitrim korakom nazad u svoje pecine odakle poticete.
Da se se postavi ovca ofarbana u plavo mozda bi isto bila popularna, kao ovaj \'zabavljac\' iz argentine. Strasno !
ovaj mora da je radnik rudnika breza, cini mi se da i oni furaju plave kombinezone kao i ovaj hudnik xD
lik treba da trazi radnu dozvolu za bilo kakav rad u nasoj zemlji, bas kao i svi ljudi iz bih vani i naravno da plati porez na zaradu. drago mi je sto je tu, ali kada mi moramo da postujemo zakon vani, zasto onda i oni ne bi morali tu.
blećak
e vidiš ljubavi, rekla sam, sreća da nisu svi isti ;) zato i ne idem ;) a da ti provježbaš malo čitanje??
Slažem se... pljuvate šta sve možete... hah, to je najlakše, tuđem konju cijenu pobijati... pih... hajde vi malo putujte, proširujte vidike... ali ne, usrani bosanci se ne miču iz svog malog zatucanog uma odakle sve ostalo promatraju i kude... sva sreća da nisu svi ko ovi komentatori, odelila bih se odmah!
Jao komentara... Fuj.