Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu li ovo ruski teroristi u avionu bili kidnapovali
najgluplji predizborni spot ikad :)
Ako znas engleski onda ispunjavaj razne ankete, istrazivanja (surveys)! Mozes zaraditi $50 i vise mjesecno, zavisi koliko se angazujes i koliko vremena ulozis. Bolje to nego ovdje piskarati kojekakve gluposti. Otidji na: https://www.dailyrewards.com/?r=ref280619&s=7 Prijavi se i pocni zaradjivati.
koji jado
Da je bolji ne bi valjo
Sviđa mi se slobin komentar, mada ima tu kontradikcije, sta li je on radio srbiji 90tih.
e vidi malog što se bezveze prosu hahahah
Snakes on a plane.
srbi smrde
Na loj? Niko ne može da smrdi kao Sarajevo i Miljacka!
CETNICKI VOJVODA VUCICU OZIVIO SI DRAZU JOS STALJINA I BLAGO VLAHADIJI SA TOBOM HAHAHAHA SMRDI NAJVECI OTPAD EVROPE
Realno, ovo je blam, ali nista ne moze biti veci blam od on ce meni ti si bosoooonac, ja sam bosnjook, ja sam bosnjoook, vjera mi je islaam, jezik bosonskiiiii
Mene i sad blam u tudje ime kad se sjetim, a nisam Bosnjak, ne daj boze takve nesrece 😂
Tipično za srbe krađa tuđe ideje,zemlje,kuće,klanje,ubijanje,paljevina a onda poslije par godina te činjenice pretvaraju lažima u srpske i SPC tjera srbadiju u takva verovanja.
Trebao je u spotu pored aviona koristiti i Toyota džip sa mrtvačkom glavom sa plavom kacigom UN-a na haubi, isti onaj koji je koristio kad je sa svojim kolegom Šešeljem obilazio okolicu Sarajeva u ratu dok su ga granatirali. Snimak i slika govore, ne hiljadu već milion riječi, i sad mi kao trebamo povjerovati da on misli dobro BiH. Jeste da su nas ovi naši političari psihički hipnotisali, pretvorili u žive mrtvace, ali prošlost nismo zaboravili, znamo mi ko si ti, i to odlično.
Zdrav čovek ima milion želja, a bolestan samo jednu - Da Vučić bude predsednik. Nego, bitno je da čovjek postane predsjednik, bar da u avionu da ČOVEK sklopi oči od silnog posla. Naravno i to pod uslovom da su kapetani aviona ljudi od njegovog ličnog poverenja ! NAravno kad mu narod ima memoriju ko Bošnjaci Aca je idealan izbor. Kako su samo zaboravili da ih Putin nije zaštitio kad su ih je NATO rokao sa neba , ko Bošnjaci Izetbegovićima Srebrenicu !
Pickousti