|

Vučićev spot izazvao brojne komentare na društvenim mrežama: Toliko je očajan da je sjajan

Vučićev spot izazvao brojne komentare na društvenim mrežama: Toliko je očajan da je sjajan
60
Klix.ba
19.2.2017. u 10:10
123
komentara
60

dijeljenja
Vučićev spot izazvao brojne komentare na društvenim mrežama: Toliko je očajan da je sjajan Foto: Twitter
Jedan dan je bio dovoljan da predizborni spot aktuelnog premijera Srbije Aleksandra Vučića izazove broje komentare i tako postane hit na društvenim mrežama, a samo jedan od komentara koji se može vidjeti je: "Toliko je očajan da je sjajan".
Spot je izazvao brojne komentare, a osim uobičajenih komentara na Twitteru, neki korisnici društvenih mreža su primijetili da spot podsjeća na onaj koji je objavljen prošle godine i tiče se situacije u Ukrajini.


"Jedino što meni pokazuje novi reklamni spot SNS-a je da Aleksandar Vučić ipak nekad spava", "Važno je da je Aleksandar Vučić u avionu. To je jedino o čemu građani i putnici trebaju brinuti, "Vučić snimio spot u avionu. Nikolić traži da iznajmi S300 ili bar BukM2 za potrebe snimanja", samo su neki komentari koji su se mogli vidjeti na Twitteru.
Glavni odbor SNS-a jednoglasno je potvrdio kandidaturu Aleksandra Vučića za predsjednika Srbije, a u opisu videa stoji: "Aleksandar Vučić je spasio Srbiju od bankrota i izveo zemlju na pravi put. Ne smijemo odustati. Srbija mora nastaviti naprijed. Jače! Brže! Bolje"!
Video prikazuje kriznu situaciju u avionu "Srbija 2017" koja nastaje zbog neslaganja između pilota, implicirajući na taj način šta bi se desilo u slučaju polarizacije društva.
"Ovo bi mogla da bude najgora noćna mora. Naša zemlja je, kao i ovaj avion, povjerena na upravljanje dvojici ljudi, predsjedniku i premijeru. I ako ta dva čovjeka vode državu u različitim pravcima, nećemo moći da očuvamo stabilan kurs koji trenutno imamo", navodi se u predizbornom Vučićevom spotu.
Prijavi grešku


Komentari (123)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...