Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voli on virsle iz gaca
pozdrav svima iz Beograda...uželeo sam se Sarajevske pive....iz flaše staklene...
e jêböte hot dog mater. covjeku vise zanima hrana nego njegov narod, kako protestvuju protiv one fabrike
pick.usti voli kobasicu
Čmarne usne.
Jednu virslu za mog Bakira
Cuna u pola sumuna
Klix bi se ugasio kad jedan dan ne bi spomenili Vucica, Dodika i Srbiju.
Komentara bi takodjer bilo 70% manje. Ljudima kad se skupljaju lajkovi znaju da je sve sto treba spomenuti Srbiju u negativnom kontekstu
Kakav naslov, hahahah. E niste normalni
Vucko stari homos
.... pa ima logike .... flauto ga tad ... flauta i sad .. nije đaba pi*kousti ....
čovjek koji je prirod i običan neće to slikati. jeftina manipulacija nad maloumnim ljudima kojih je sve više kako na zapadu tako i u svijetu. prosto zadržavanje vlasti u današnjem svijetu se temelji na zatupljivanju naroda i celofanu navodnog prosperiteta.
Vučko kraljina, čovjek razvaljuje konkurneciju. Ko biva on je predsjednik ali jede hot dog u IKEI od pola eura i parizer na haubi, dok oni bivši jedu kavijar, škampe i ostrige u elitnim restoranima jer su opljačkaki državu. Sto je najgore to svi mediji prenesu, čak i oni koji su protiv njega.
Klixu se izgleda treba objasniti da je Vucic predsjednik Srbije, ne BiH…
Kao mlad je volio virsle, a sada kobasice