Berlusconi crnom svećeniku
0
"Volio bih da sam i ja tako pocrnio"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e blago se Italiji, sve mi se cini da ne moze nize pasti... a i nama sto smo fakat nize od njih... \"ali imaju jos dole penzioneri i prosvjetni radnici...\"
kreten
Kak\'a cvaka od cojeka. tctctctctc - al to je to moze mu se... ha ja...
koji kralj
joj spojiti njega i dodika....to bi bilo fantsaticno.....
ma boli ga...coek smije sve... :D
idiot.
majko draga... ušao je u hall of (sh)fame, zajedno sa dodikom i bushom... ovo više nisu provale, ovo je the way of life :P
najajče mi je ovo usta na usta:)
BERLUSKONI JE TITO. SILVIJA ZA PREDSJEDNIKA
Hahahahaha, koji lik ahhahaha
HAHAHA LEGENDA!
bolje da se se na zdrav nacin zeza sa unesrecenim nego da im kao bh zivi fosili ili ti muzejske vostane figure, kao njihala strave kad god se pojave samo kukumacu i placu nad prokletom ,,sudbom\'\' njihovom krivicom unesrecenih bh naroda
Mici, mozda bi trebao prvo nauciti razliku izmedju rasiszma i nacionalizma, pa onda upaliti kompjuter i ostavljati komentare po portalima.
sto dodik ne komentarise bosnje ovako, da se vidi i zna da su srbi rasisti i da ne tolierisu bosnje i njihovu poganu vjeru islam... ha dodik? sto samo narod daje rasisticke komentare, de malo i ti?