Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umjetnost! a ne pbr il sarajevo na noge igra zeljo.. il hamdo 25.08.2010. itd, jos jednom svaka cas jer ste ukrasili prostor.
Neka malo, Hamdo je još u marketu, kupuje sprej.
@RAMMSTEIN udri ga kakvom serpom. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Prelijepo, podrška za ove "ulicne" umjetnike da stvaraju lijepe slike, a ne retardirane potpise
Nek su malo proljepsali ovo ruglo.
Vidis kakva je bagra ova sa klixa. Kad neki od politicara radi svoj posao, poput onog malog Challengera, koji je visio mjesecima na Ciglanama i sve sredio ovim umjetnicima, nema mu ni hvala...
priznaj da ti je platio da ovo napises
Svaka čast, momcima! Predivno osvježenje. Moram priznati da sam bio skeptičan juče dok sam čitao vijest, očekujući nešto poput onog murala Bouviju čija mi se izvedva uopšte nije dopala, no ovo je zaista prelijepo. Treba podržati mlade ulične umjetnike!
I onda kazu da se ne moze od govana pita napraviti. Vidi ba da moze.
ciglane moze uljepsat samo bager
Super izgleda, svaka cast na ideji i samoj realizaciji. Bas neki dan hodam po gradu i ne mogu da shvatim ono besmisleno saranje i potpisivanje maloumnika po zidovima zgrada. Malo koja fasada u centru je ostala postedjena "djela" primitivaca...
rulof već spremio sprej i čeka da pod okriljem noći se potpiše .ebo mater k'o ženu...
napokon nešto pristojno..a ne oni čevapi na asfaltu...bravo umjetnici
Vrlo brzo će to zapišat' i dodatno našarati.
čuj, nemoj zagrebavat'
Sjajno! :)
Sjajno!
Super.
Ovo Branković naručio.