Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirzeta iz Prijedora, sjećaš li se kad si svoje rođeno djete bila izgubila u gradu, zanešena svojom 'zavidnim', pohlepnim, i bolesnim kupovinom? A onda si još pokušala optužiti nevinu osobu pod izgovorom da ti je pokušala ukrasti djete, kako bi svoju krivicu sa sebe skinula. Lukava si ti lisica, ali ipak glupa.
Policajci su bili tada dobro skužili, s kakvom osobom imaju posla.
Provalili su te tada u sekundi i skntali s kim imaju posla.
dicks out for harambe
Ko god dobrovoljno ode u bilo koji zoološki vrt i plati ulaznicu nema nikakve osnove braniti život Harambe i kritikovati ubijanje. Prvo što ovdje spomenuti plaćanjem ulaznice odobravavaju život Harambe u kavezu, drugo što bi i sami instiktivno pucali u bilo što, što bi pokušalo slomiti čak i mali prst njihovog vlastitog djeteta, pa čak i nekog tuđeg.
Bolje da su djete ono upucali. Rip my nigga harambe
Nadam se da ce jednog dana u svijetu biti totalno zabranjeno postojanje zooloskih vrtova. Ovo je sramota i strahota, da se divlje zivotinje drze u kavezima i u ogranicenom prostoru da bi hrpa mametina dovodila djecurliju da se "dive" zvijerima. Ljudi su oformili gradove i civilizaciju s ciljem da se odmaknu od divljine, pustite te divlje zivotinje da zive u svojim stanistima.
Nisi bas u pravu. Neke vrste zivotinja postoje samo zahvaljujuci zooloskim vrtovima.
@MonoMe Zooloski vrt nije isto sto i skloniste za zivotinje. Ti vjerovatno mislis na sklonista koja se i grade, kako MB rece, zbog toga sto su im unistena prirodna stanista. Kamo srece da nema ni toga. Ali Zooloski vrtovi nisu nista drugo nego zatvaranje zivotinja da bi im se "divilo" stanovnistvo kojem se ne jebe ni 2% za prirodom. Jer da im je stalo do prirode, isli bi u nju i hodali sumom a ne placali ulaznicu da vide zirafu ili medvjeda.
Možda je bolje riješenje bilo da ga pokušaju uspavati(ali kako bi gorila reagovala),a majku uhapsiti i debelo kazniti !!!
Zatvaraju gorile, životinje, da bi na njima zarađivali, a onda kada zbog nesposobnosti roditelja da čuvaju sopstvenu djecu, upadne dijete u kavez sa tim životinjama, onda se životinje ubijaju. Životinjama je mjesto u prirodi i sa drugim životinjama, a ne u kavezu 5 sa 5.
@fric Da tebe zatvorimo u kafez pa da uživaš?
Karamba, šta učiniše od Harambe...
pa trebali su sačekat da vide šta će se desit ili eventualno upucat malca.
Ubit mater, ne smiješ trogodišnje dijete po sobi pustit udarit ce u nešto pa belaj, a ne u zološkom vrtu.
ovakve poput mellek treba ubijati prije nego zatrudne
@mellek Majmun je Bozije stvorenje isto kao i covjek. Ne treba ubiti nikoga, ali drzati divlje zivotinje u kavezu je grijeh, po Islamu. Lijepo si uzela nickname "mellek", al' pretpostavljam da si needukovana i po pitanju sopstvene vjere.
kakav je to zoo vrt bez zaštitne mreže?!
Dicks out for Harambe