Guinnessova Knjiga rekorda
6
Upoznajte petogodišnjeg bildera iz Rumunije
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno nenormalnoooo
KRALJ JE..HEHE
Nezdravo, bolesno, sadisticki
Ne mogu vjerovat da objavljujete ovako staru vijest. Čekam dan kad ćete objavit udarnu vijest: \"Hitlerovi tenkovi munjevitom brzinom pregazili Poljsku!\"
Al da vidite kako mali guzi.
Jedna od MOGOBROJNIH PERVERZIJA POSTMODERNOG VREMENA:
eto neka si se ti tersu navukao na racunale
ma mali, ti nisi normalan....majke mi!
...ma sta fali i ja sam u njegovim godinama radio, najvise sam se druzio sa motikom i grabljama, a ponekad i sa lopatom... mene vise brinu ova nasa djeca koja se ne odvajaju od racunara i televizije...
halo ba, pa vise ja znam pravopisa nego ovi danasnji novinari. \" TALIJANSKI\"
od sutra sva moja 3klipana idu na trcanje i vjezbanje nema vise cantera i glupih igrica na kom nego van ovo je zakon ah kud nisam se vako nalozo ranije e vo vec rade sklekove nalupacemo mi ove na olimpiyadi 2020
Ova vijest je stara najmanje pola godine...
Odlično je da se djeca bave sportom ali ovo je odvratno!Čak ,nije peporučljivo da djeca prije 17 godina idu u teretanu...ko ovog malog kontroliše,neko stručan ili samo njegov otac?!Fuj!
na 7:27 ...ima ogroman triceps za svoj uzrast...
ma bjezi ba to je pretjerivanje