Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Njena majka, Amanda Black (37) svaki dan je vozi u teretanu i brine da njena kćerka drži strogu dijetu jedući tjesteninu, voće i povrće\" ko koga ovdje handri. Boze sacuvaj -.- Bas me zanima kakav znacaj igraju bjelancije u tijelu covjeka pa ih nema ni na mapi. I kad ode momak da kupi whey, trenira, treba mu brza probava bjelancevina. Kazu mu: \"puca se\".. E moj bošnjo, novinara i *ovana..
Ovo je katastrofa, ovo je zaglupljivanje masa..
dijete,dobices kile.
Ne moze ona dignut kolko ja mogu spustit.
..\'eble vas SVE TERETANE SVIJETA.... Vec je tri dana od propasti svijeta.. A NIKO NISTA NE IZVJESTAVA. Ni jednog novinskog clanka, ni jednog svjedocanstva ocevidca, ni jedne izjave nekog od prezivjelih, ni jedne fotografije a kamo li serije fotografija. Nikakve reakcije od SDA, HDZ, SDP, od Visokog Predstavnika, od vjerskih zajednica, od EU, od Ujedinjenih naroda, nikakvog BOMBARDIVANJA propasti svijeta u ime demokratije i slicno.... Bas ste \"novinari\"...
11 godina i sminka se ? 12 sati sedmicno u teretani naporno ? Svasta ,
Pišam je :D
...vam mrtve radi brisanja komentara
nidje veze, veze nidje, nidze veze P.s: veze nidje