Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pohvale za ovu pametnu djevojku...a klix umjesto da naglasi sve njene kvalitete i talente,oni naglase ovaj najbezvezniji i najnebitniji,da cita unazad...pa evo i sama djevojcica je skontala da od toga nema nikakve koristi,jer se nema gdje primjeniti...jos da klix "novinari" skontaju
Ja otvorio paštetu za večeru kad iskoči mi korona i kaže anorok !
@zippoo87 cirkus klix.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Obzirom da ova zemlja ide unazad mozda ipak ima koristi...hm
Amni je sada 15 godina anidog 15 adas ej inma ev i ja poceo ucit u rikverc da pricam neg dijete drago uclani se ti odma u neku stranku ako mislis u Bosni ziviti i napredovati
bravo djevojcice samo to znanje okreni u nesto korisno
Ona pod hitno na ''Supertalent'', ovo ne moze svako, pogotovu u govoru. Nije ovo satro govor nego od slova do slova naopacke.
koristan talent
Baš koristan talenat.Svaka cast !
"Učiti s razumijevanjem...", "Nikada ne treba smatrati da ste dovoljno naučili...", "Poruka mladim ljudima da uče...", "Uvijek volim da prije svega o meni govore moj odgoj i obrazovanje..." Eto šta sve izađe iz glave jedne mlade djevojke. Lijepo je da i o ovakvima pišete, a ne o onima koje samo znaju izbaciti guzove, sise, napučiti usne, a od štiva čitaju samo statuse na FB ili Insta, "mudre izreke" i takmiče se ko će biti otresitiji i drčniji.
Je li ona vama rekla xilk u xip
Kako da napreduje ako sve radi unazad?
Nema dalje svaka cast !
Ničapo Anma
Nova nada novinarstva za Klix jer oni i ćitaju i pišu sve naopako
I ja sam talentovan skakanjem iz sna zbog ovakvih debilnih objava.
libo me racKu
Bil se udala ova mlada?
@gooUser1579246752 Ima petnaest godina, bolesniče pedofilski
Narutoooo Sasukkeee
Blago njenim roditeljima.