Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su ljudi maksimalno osvijesteni, kod nas papci ne dobiju ni platu odma full sve da vide drugi.
Jedno je biti osvijesten, a drugo je imati lovu i ne uzivati u ovozemaljskim zadovoljstvima..
Ako ti je svijest đirat bmw po glavnoj ulici, primi moje saučešće...
Čovjek je praktičan,pogoduje mu i klima.Svugdje u svijetu svaka individua preuzima odgovornost za svoj život osim kod nas u BiH,ovdje bi svi da im neko dadne sve ali besplatno,obrazovanje,stan,posao i sve privilegije.Ružna navika koja je ostala iz prošlog sistema kod tada povlaštenog sloja i raširila se kao bolest,traje i danas,teško se lijeći.
Posebno dodje do izrazaja kod onih koji su u onom sistemu bili na rubu egzistencije u vukoj.ebinama, a danas sjede u foteljama i uredima i na svaki nacin zele da se "ugrade". Majstore, kad napravis dobar sistem u kojemu neko nema 5000 platu, a neko 400 km, onda se svi zauzimaju za svoje dobro, dok je kod nas slucaj da je tesko prihvatiti da nesposobni podobni kozojeb mlati lovu dok posteni i pametni insan to nijemo gleda i osjeca se ponizenim.
Ide dok si sam, ali šta je kada dodje zena i djeca. Pa dobro, s tim kamionom tesko ces i doci do zene....a za djecu da ne govorim....
Neka momčino, skontaće državna pijavica kako da te muze nekim drugim porezom.
Kod nas tatini i mamini sinovi spavaju do 35 kod njih i cak im dzeparac daju za kaficu i kladionicu. Kakva amerika, njemacka. Bosna je zakon ;)
sigurno je focak
aj ne dipr. sada je on pametan sto zivi u kamionu bez struje? a recimo radi za kompaniju koja se bavi bavi prodajom i vrsenju usluga za koje on kaze da su nepotrebni. na kraju krajeva kako se osjeca kada mu neko treba doci u posjetu ili cak zamisli nadje djevojku i slicno. ali mi smo glupsoni koji procitaju clanak i odmah se divimo.
U tome i jeste problem kod nas. Odmah je pitanje 'sta ako ti neko dodje?', pa fino restoran ili pub i gotovo gdje se moze odrzati takodjer normalan razgovor. Licno takodjer mrzim da mi neko dolazi u stan. Sto se tice djevojke, neka nadje neku skromnu ili strpi 3-4 godine bez iste. Nije da je djevojka nesto esencijalno za zivot :D
@IzTuzle
cicija
Tio ekstremnog škrtice!
@ kolač, tip*
Rođo, polako s plaćanje.
I ja bih da klixu skrenem pažnju na to da ne mogu nikom replicirati na komentar, i nema obavijesti. Hvala.
Cigan sto bi se reklo...
dokad viise ponavljanje starih clanaka
Klix ima problem: Ne možemo odgovoriti ni na čiji komentar, i nemamo obavijsti (crvenu točku) da je neko regovao na naš komentar. Ako nije kvar-da li se radi o cenzuri ? Hvaaaaaala ...!
Ja bi isto ovako sacuvao, samo sto bi ja kroz 10 15 godina sve sacuvane pare spiskao na Bahamima ili Ibizi, na alkohol, kurave i eto tako slicne poroke koje imam. Ali najvise na alkohol prvenstveno. Ali sve u svemu svaka cast ovom momku na zrtvi koju ulaze u pametnije stvari u vracanje kredita, nek nije kao ja
Sta se deasava sa Klixom? Nismo u stanju odgovoriti na neki komentar, mozemo samo kliknuti jal' na crveno ili zeleno? Zasto, sta se desava?
Evo jos odgovor