Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako me vise nerviraju ovi glupi naslovi. Cuj "pustili da se pati". Pa snimak traje 20 sekundi.
i onda slijedi tuzba i zahtjev za nadoknadom stete zbog duseve boli posjetilaca. a posjetioci bi rado da vide zivotinje u zatocenistvu koje zbog klora u vodi osljepe i uginu daleko od oci javnosti. al bas su simpa za pogledati u vodenim parkovima. divna uspomena za odrasle i djecu!!!
Djes ti vidio da se morska voda hlorira?
tamo gdje bazeni nisu spojeni na more :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
to su bili delfinovi prvi koraci na suhom. sumnjam da u usa ljudi koji rade sa zivotinjama mrze iste da bi ih ostavili da se muce.
Zarada do 1000 eura mjesečno kvalitetnim i pametnim ulaganjem - saznajte kako i razvedrite svoju budućnost. Ovo nije reklama poput svake druge koja obećava sigurnu zaradu preko noći. Pogledajte na mojoj web stranici razjareni-bik . blogspot . com (upišite spojeno bez razmaka). Sigurno da preko noći nećete zaraditi hrpetinu love, ali kroz nekoliko mjeseci možete zaraditi za solidan auto. Ne radi se o dojavama ni namještaljkama već o utakmicama koje su analizirane do srži i iza svakog para stoje čvrsto argumenti zašto ga igram. Godinama sam u kladionici i živim samo od klađenja, jer dok nemate druge prihode ni primanja morate nekako opstati i preživjeti te posvetiti vrijeme tamo gdje ste najbolji. Dnevno provedem 6 do 8 sati sastavljajući listiće za klađenje. Javite se ako ste zainteresirani. LP
uzmi zraka
NE KITU U USTA!!