Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj luksuzna putovanja i večere? Halo ba Klix??? Ovo su sasvim normalne fotografije, balkon sa ženskom, piće u restoranu... Gdje bi to on trebao biti kako bi bio skroman? Ispod mostova sa beskućnicima? A ovi naši komentatori jedva dočekali da krenu pljuvati iako članak veze sa vezom nema.
@ledeny Trebao bi biti kao i ti... u dzamiji, prvo da prihvatite islam obojica :)
luksuz je kad spucaš biftek u zlatu hehehe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a šta će čovjek i did mu je poyebo 1000 žena i nosao Rolexe, te priče o jednakosti puši samo glupa sirotinja
luksuz jer ne jede pastetu i ne ljetuje u neumu
Po faci više vuče na Če gevaru he he
Hehe ppoznati odrodi od socijalizma. Tata po liniji, majka po liniji, reklo bi se socijalistički čovjek i po. Kad ono ide na nacističke zabave, gnuša se radnika, prije bi sebi ruke na cirkularu odsjeko nego zagrlio rudara od kojeg živi, sere o visokoj kurtuli i umjetnosti i na kraju ga žena predrndanda pušilica s kuglagerima prevaspita u -u-stašluk.... pa đe bi krivi spoj?!
Tito partija naša demokratija. Druže Tito mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo! Tako su pjevale Bošnje... --------------------------------------------------------------------------------------- Druže Tito tebe Srbi lažu, oni vole oni vole đenerala Dražu! Tako su pjevali Srbi... ------------------------------------------------------------------------------------- Druže Tito kupit ću ti fiću, a mercedesa našem dragom Anti Paveliću! Tako su pjevali Hrvati...
@krilnik Hvala, nisam znao za tu. Imaš li još koju doskočicu? Bez uvrede, uvijek su mi te doskočice bile zanimljive.
Ovako je i Tito išao na luksuzna putovanja, imao svoje vile, družio se sa filmskim zvijezdama, sve to dok je gomila građana Jugoslavije gladovala.
niko nije gladovao !
na zapadu nista novo....kuba je bila jedna od poslednjih zemalja gdje su ljudi zivjeli rastereneo i bezbrizno...nisu imali mnogo...samo za osnovne potrebe...ali su bili zdravi i srecni...poznati po tome sto su po citav dan pjevali...sad kad im dodje demokratija bit ce radnici u americkim kasinima a cure prostitutke ili starlete....najbolje ce biti pjevacice....citav zivot ce raditi da kupe najnoviji model ajfona....
A sad 80% zena na Kubi nisu prostitutke
Bogme i djed i unuk idu direktno ka dzehenemu. Onaj je bio crvena sotona, a ovaj kao neki gringos.Pisam ih
@IAmMazlemImam prema svakom sistemu , osim robovlasnistvu i šerijatsku uređenoj drzavi
@RazumnaOsoba Imam prema svakom sistemu , osim robovlasnistvu i šerijatsku uređenoj drzavi
i dobro, i ? :(