Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reise ti nisi ni Turcin ni bosnjak, ti si pripadnik najstarije nacije - IDIOTA!
ako mislis da si postao od majmuna,onda si majmun... ako mislis da te Turcin napravio...goni se u Tursku ...u BiH ostaju samo Bosanci :)
Mislim da bi ovom jadnom ciki puno znacilo to vase raspravljanje, koje inace ima tako puno veze sa ovim clankom.
jadan ciko
Zivio ja, mislim \"ja\"..!
Ja ba....
zalost prava,toliki novci a umro u neimastini!!!!!!
pa srbi su najveći turci ! turci su im snaše guzili 500 godina, mnogo njih i ne zna za pravo porijeklo hahahahahah Zna se kako su snaše lahke bile na davanju... buahahahahahaa
@alexandar: Misliš da nas boli qr4c volite li nas ili ne? Vi nas nikada nećete voliti, barem dok se ne pokrstimo, tako da ti mogu samo poručiti da se goniš u p1čku materinu. I ti, i tvoji iz RS-a.
to reise... kaži im!
I onda se pitate zasto mi u RS ne volimo sarajevo i ljude iz federacije?! pa radi budala koji su kao ovaj Reis i slicnih!
Reis ti si budala eto sta si ti! Allah ce te samo kaznit radi koristenja njegovog imena na ovakve gluposti... samo se nadaj da ce on imati miliosti za tebe...
Mi smo turci, muslimani, allahovi robovi
@ja slazem se! Reisu glup si ! haha papane jedan
ŽIVIO REIS!