Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Torbicom ga Fuada
hahahahaha LIKE!!!
hahahaha, please be my friend :D
Ja sam skoro uvijek na strani mama, ali ova nije u pravu. A plus, šokirah se, pa ona udara šakom, bolje od pola muškaraca..
da je naletila na Bosnju krpili bi je na ovom plocniku
Zato su Bosanke naučile da koriste jezik.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta radi malo dijete na skejt parku prvo to, majka neodgovorna totalno,i vidi se na snimku da ga nije vidio i pravo se sje***,nije namjerno,razumijem njenu reakciju normalno,ali ona je kriva s 100 metara ona dolazi,pustila malog da se sece po skejt parku,a ona mahala naravno
skejter je glup zato sto ne kontrolise brzinu i smjer svog kretanja sto bi neki drugi koji nije glup ucinio i tako ne bi bio odgovoran za ozlede u ovom slucaju djetea . stepen ozleda odredjuje kaznu pociniocu a pri ovakvom udaru potiljkom od beton moze da bude i tragicno. skejter je pocinilac nenamjernog prekrsaja a ne dijete. zena je pocinila prekrsaj ali izazvana. dobar primjer i upozorenje za bicikliste i skejtere oci predase.
Kako neko može kriviti dijete, stariji lik koji vozi skejt je tu da pazi. Nek ga je udarila, da je na moje dijete naletio slomio bi mu dasku od rebra.
Oj sestre mi kako ga spuca treba. Pa *** majku ako je ne bi spuco skejtom otišla bi u tri pičke materine.
Samo mogu zamisliti komentara da se ovo desilo negdje kod nas. Papci smo, seljaci smo, primitivni smo, ne valja država, šta radi policija, krivi su čevljanovići...... Sva sreća pa je u Americi.
Ja mislim da ovog videa ima još,.......neko ga je malčice skratio....???????
aaa ee, šakom uglavu, to sestro razbij pizduna..
trebala ga je skejtom po glavi pa neka se onda skejta mami svojoj
pa nikom od vas "strucnih" komentatora nije vrijedno spomena kolikom je snagom nesretno dijete udarilo potiljkom od beton ili to niste uocili ? a bas to je razlog za burnu reakciju one zene. bilo joj je zao djeteta , kao i svakom normalnom covjeku. dijete i bilo ko drugi im a pravo po zakonu da ide svojom putanjom bez da iko ima pravo da udari u njega ili ikoga. skejter je glup i ucinio je glupost za koju slijedi kazna ovakva ili onakva ali slijedi.
bilo joj je žao djeteta a nije ga ni pogledala kako mu je. gdje je bila kad joj je dijete trčalo po parku. po čemu je skejter glup ja samo vidim da je pristojan.
De kosmoplit dodji do mene da ti ja lupim samar jer to je adekvatna kazna koja slijedi za ovako glup komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koja nasilnica. Momak pristojno prišao dječaku nakon nezgode, a ova iskoristila priliku, pa da se malo dokaže, pritom ne obraćajući pažnju da li je s djetetom sve uredu. Što je nisi skejtom zvekn'o!
Da mi je samo znati čime treba ovu dovesti u red šejh Mustafa? Prut izgleda ne pomaže.
a budale..............pa zapucamo se dok hodamo u nekoga.............dobijemo li samar radi toga............neka stoji uz dijete i bolje pazi ga.....................
Naletio na njenog sina na rodjendan? A nema problema ako naleti na njega na neki drugi dan? Btw, divna majcica je mogla najprije pogledati je li joj sin dobro, pa se onda ici tuci.
ako pogledaš snimak vidljivo je da je dijete ušlo u putanju skejtera. osim toga skejter je odmah stao, pogledao šta je s djetetom i izvinio se. tad na scenu stupa rospija koja nije pazila na dijete i krene napadati momka. ženu treba kazniti zbog nebrige za dijete i nasilja nad momkom.
Pa nije ga mama ni marisala, već neka sa strane, što je ustala na lijevu nogu, ili n evoli bijelce.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koja zbljoha... pa nije mogao stati al nikako... cuvaj to dijete