Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jah, ne znam šta da imaš zatvor je zlo pa niko ne uživa kad mu je sloboda uskraćena ali sramota je da jedan ubica 24 godišnjeg čovjeka koji je bio na početku života - uživa u tortama i još uređuje profil na facebook.
cojk je tu dozivotno, valja mu se naviknuti, nema izlaska :P...kod nas to ne rade, jer znaju da ce za mjesec dana izaci vani da se brane sa slobode
Je li ono PS 1 na slici, a onaj Breivik ima 2 i zalio se da na njoj ne moze igrati novije igrice trazi barem 3, koje ludosti u ovim zatvorima
ono je stariji model dvice :) kec je dosta drugaciji :)
Lijepi komunizam/socijalizam. Do sada bi se on nanosao kamenja jedno 5000 tona, nakrampao i nalopatao jedno 9 jutara zemlje i iskopao tri tunela kašikom da je ovako nešto uradio u bivšoj Jugi.
yebi ga, sada i ubice imaju svoja prava.
tako je ima prava da narednih cirka 40-45 godina proslavlja rodjendane u sobi 3x3
Tako je to u danasnje vrijeme u zatvorima. Vise ti se isplati u zatvoru zavrsiti ako nemas love... imas krov nad glavom, pojest, popit, televizor, igrice, interet, mjesto na otvorenom za setnje i druzenje, cak i fax mozes zavrsiti...uzas, dobra stara vremena kad su zatvori bili kavezi..u kavezu je i mjesto takvim ljudima, a ne ovo. Kakva ljudska prava i tome slicno, gdje su ljudska prava zrtvama!?
Uživa garant, pogotovo kada mu ispadne sapun prilikom tuširanja :D
bilde
...pa, da ste ga okačili o štrik slabo bi šta fejsbučio...al eto, "ljudska prava"...