Golišave Beograđanke
0
U Beogradu oboren svjetski bikini rekord
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najljepse, nema konkurencije
najveci skup curvi u regionu!
Popusite ga vi meni laganini SVI OD REDA
@sasom ... Dao si toliko glup komentar da sam morao da se valjam po podu od smeha.. Drugo, je.bes a ne pitas je fazon napravljen za Madjare i to podneblje, tako da.. ako te vec intrigira pomenuta \"recenica\" gledaj i u kom kontekstu se koristi, tacnije- informisi se, ne skodi. I najvaznije: cestitam devojke, najbolje ste, bitan je cilj koji ste uspele da ostvarite ;)
pi..e ko salate :D
nice
Bio sam prije 3 mjeseca u Beogradu po prvi put. Nisam u zivotu vidio bolje cure. Ne znas koja je bolja od koje. Vrat sam usino, a tek nocni zivot, joj ludila.
vidi ba ovo, nema nijedna zamotana ko ove nase
a na sta se ti palis levatino na pedere ili na stekanje love ili na bjelo
da vam ciko kaze najbolje su ruskinje pa onda drugo mjesto djele srbija i venecuela pa trece bosna i hrvatska a onda idu sve ostale
jedino se jos divlji balkanci pale na koke, kasnite u svemu...
ko nema u glavi ima u nogama
jest fakat u italiji odron do odrona boss vjerovatno nije nikad bio u italiji pa ne zna. srbijanke su ludilooooooooooo
@boss jeble te Italijanke. gadnijih baba-djevojaka ja u zivotu ne vidjeh. ta medijaska fama da su talijanke dobre koke je najveca prevara na svijetu. raja vidi italijanski film, bace pogled na neku emisiju na RAI ili Berluskonijevom Mediasetu i pomisle \"joj vidi ovih aviona mogu tek zamislit kakvih sve ima tamo\".... ...a tamo kad odes u Rim ili Milano na ulici, kaficima i klubovima sve uzas do uzasa.... ljudi kontaju da ce vidjet sve same ribe koje izgledaju ko Monika Beluci ili Ilarija Blasi kako se setaju okolo, a tamo sve odroni....
dobre pichke,nema govora......