Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgluplji predsjednik kojeg je USA ikada imala. Obama je zavrsio ratove koje je republikanac Bush zapoceo i sad Trump da kupi zasluge? O cemu govorite? Obama je izvukao USA iz krize do kraja mandata i sad Trump kupi kredite posle 10 godina od ekonomske krize. Idiotizam ko god podrzava ovog kretena koji misli samo na svoj dzep. Frajer htio samit G7 u svom hotelu da organizuje.
Jel Bush zapoceo ratove u Siriji i Libiji?
Koliko znam ratuju dzihadisti i asadisti a ne marinci. Isto je i u Libiji, osim onog bombardovanja.
Ovaj Trump ne izgleda kao normalna osoba. Ovakvih mi imamo po nasim birtijama kolko' hos.
Obama je dobio nobelovu nagradu za mir i nakon toga zapoceo ratove. Trump mozda bude prvi americki precednik koji nije zapoceo niti jedan rat. Po tome treba vrijednovati uspjesnost. Obama ce ostati poznat po onome sta je bio, a ne sta je uradio. Bio je prvi crni precednik. Ali u sustini jedna elokventna, sarmantna i civilizirana ljencina. Trump je sirovina samo takva da moras djecu skloniti da ne gledaju TV. Ali sto se tice ekonomskih poteza preporodit ce Ameriku.
Vjerujem političaru srebrenog jezika, jer sam glupa ovca.
Mene zanima što su svi mediji uvijek kontra Trumpa
@mikser123 Zato što Trump ide kontra globalističke ideologije Soroša i Deep state-a. Klix jednostavno slijedi ono što mu se servira.
Trump ide samo kontra onih koji mu ne pomazu dzepu. Covjek je htio samit G7 u svojoj rezidenciji da napravi. Odhebi sa teorijama zavjere.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trump za razliku od ovog klauna nije pokrenuo niti jedan rat, te je povukao vecinu snaga SAD sa bliskog istoka, od Afghanistana do Sirije
Drzi govor ko Mektic
ista hovna... i ovi što su bili i ovi koji još dolaze (ako dolaze)...
hahahaha donnie je car... 🤣
Jel se dodalo to da Tramp nije zapoceo ni jedan rat za vreme svog mandata, dok Obama jeste?
Koji retardi daju minuse na ispravan komentar? Jebbo vam zlocinac Obama majku
Drugi prica sto prvi zapravo misli.
Idemo Trump do jos jednog mandata. Obama najgori predsjednik ikada.