Neobičan slučaj
0
Trudna žena ponovo zatrudnjela
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vala bas..sto ovaj macak napisa,nasmijem se citajuci ove komentare i odmah mi dan ljepsi :D hvala vam :D ..citam vas redovno :D
ZA TO VRIJEME REIS CERIC MLATI PARE U NOVOOTVORENOJ JAVNOJ KUCI U KOJOJ USLUGE PRUZAJU PETOGODISNJI POLAZNICI MEDRESE!!! ZA SVE INFORMACIJE JAVITE SE NA TELEFONE 33-533-000 i 33-664-493 FAX 33-441-800
ovi komentari na sa-x me uvijek nasmiju do suza...:)
@Ja ...srbe i hrvate Ajde, Srbe! Ali, zašto Hrvate??
prije neg ostavis komentar prvo dobro pogledaj u koju si sekciju portala zavirio pa onda pricaj o necem ;)
Dakle drugo i trece stanje. A kako nece kad se kljukaju hormonima i pesticidima. A ima i nje masala. Valjalo je to povaliti dva puta.
dvaput je dvaput
Znači ovaj žgoljo sprčio ovu debelu. Svaka mu čast, izgleda kao komarc na baterije.
Ja sam strućnjak za skoro pa sve. Znanje skupljam tako što guglam po cijeli dan i javljam se na sve forume. Tamo diskutujem i dajem svoje strućno mišljenje i ne dozvoljavam da mi drugi repliciraju sa suprotnim mišljenjem jer sam ja vrlo upučen u sve i najbolje znam o svemu. Iz mojih postova se vidi da sam obrazovan i pismen. Znam da se imena pišu velkim slovom. Vrlo sam tolerantan i otvoren za diskusiju ali ne mogu smislit pedere, nacionaliste, srbe i hrvate i sve one koji drukćije misle od mene. I volim sve što vole mladi.
E ko li ga njoj zabiberi da mi je znat!?Mozda Stiv Wonder!? :)
sto uopste posjecujete ovaj sajt ako vam se ne svidja, idite negdje drugo i citajte sto vam se svijdja. svi ste STRUCNJACI a po citav dan sjedite ispred kompa i kradete bogu dane.
joj u americi se stalno desavaju cuda prava....
Došli kijametski dani.
Otkad su oni nerelevantni...to im i jeste cilj.
A dje nalazite ovakve vijesti majke vam? te dijete rodjeno trudno, te trudna ovako te trudna onako. Sa-x postaje neozbiljan portal.