Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj tek skontali da su kolonija????
per tuti i tipi de lavatrici :-), ovo je nesto sa derardzenta za ves
šta ima veze ... eno kafe kuharica nato pakta postala predsjednik hrvatske pa svi svršavaju
Malo koja nacija cijeni svoj maternji jezik kao Talijani. Ti ljudi jednostavno neće iz nekog prkosa da pričaju strane jezike... Ako ćete u Italiju, naučite njihov jezik jer vam neće odgovoriti na bilo kojem drugom jeziku kad ih nešto pitate. :P Quando a Roma vai, fai come vedrai.
...pa i frenčiji su ti još gori po tom pitanju :-)
Istina,davno na eskurziji u veneciji, nismo znali nešto pronaći i pitali prolaznike na engleskom ,jarane niko nije htio progovoriti,ignorisali nas maximalno,ti mi je bas ostalo u sjećanju.
plakati su vam najmanji problem u odnosu s amerima. haj im se usprotivite za bilo sta, lako cemo za plakate... :D
...ma...niste...
...a iskreno govoreći, nazivi tipa "marina reggio" stvarno zvuče ko i one vam peruške na kapicama...upiš, jbg :)