Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove feministkinje ne znaju vise ni sta hoce..
i kad kazu sto ih dozivljavaju kao da su neka jeftina roba, a gledaj sta rade od sebe za malo paznje.
kad imas ovakvu nemoras se nikoga bojati ;)...
Zašto se ženski pokreti ne pobune protiv ovih stvari? Recimo, Gospodin savršeni je savršen primjer ponižavanja cijelog ženskog roda i to na najgori mogući način. Ali nema nikakvih protestnih skupova, nema čak ni protestnih tekstova. Da li je sve u parama, da li i feministice imaju svoju cijenu? Očito da je tako.
Konačno jedan poućan članak, stvarno odličan sport
Neka se žene hrvu, ko im brani. U čemu je problem ? Što ružnim kokama smeta što mi balimo za zgodnim ? Istina je nekad tužna.
Pa prošao je samo 1 dan od 8 marta i već idemo opet sa ovakvim "tekstovima". Bravo za dosljednost u borbi za prava i prikaz žena u društvu.
Ove lome .urac iz prve
ovo cista prostitucija
😂 Vala zamisli dodika i bakra u ringu goli sa čovićem da se pobiju.
Ženstveno, nema dalje 😁
opet neko zaradjuje pare na ovim glupacama
Mmmm bili ciku