Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muskarci su idioti u svakoj naciji,muski sovinizam nezavisi od standarda zemlje i demokracije.Pa zene samo pobjegle od idiota,nista cudno.
Odakle dolazi ovakva vijest ? Pa to se zna. Od ovakvih novinara kao sa-x.
@: Pa zato kazem da bi trebalo da sklope aranzman sa mnom ! :) Ja bi ih obilazio jednom sedmicno cisto da ih oplodim :)
a kako se razmnozavaju???
evo vidis da tako kaze http://www.news.com.au/story/0,27574,26182241-23109,00.html
ma nista ba , bio sam tamo na ljetovanju . bezze sve nesto cupavo neobrijano isto kao u nocnoj mori. al narod trese sa glupostima u pm.
@kvikigric ces da me vodis, ill behave i promise
Eh, ne znaju ONE da sam ja najveca lezbijka, cekaj samo da im dodjem, molio bih u red da se postroje sve lizaljke ... c c cc c
Hocu i ja tamo. Da se ne bi mucile sa vibratorima, ja im dam pravo prirodno kozno pomagalo pa neka se nabijaju koliko hoce.
\"Nisam pojma odakle je to došlo\", kaže Claes Bertilson zar bas ovako kaze???
Hocu i ja tamo! Bicu fin ko djevojcica :))) Nacicemo lako \"zajednicki jezik\" :)
ja sam nastrana lezbejka zatocena u tijelu muskarca i volio bih da posjetim ovaj gradic..samo zbog ovih goFana od politicara ne mogu da maknem iz drzave pa mi ne preostaje nista drugo nego da lizem sarajke..
hocu i ja tamo... daleko od navijaca, vehabija i balkanskih macho budaletina