Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se oni oblaci vide tamo kroz mjesec.
Proziran mjesec
U BiH sutra oblačno i magla
Already looking forward to it
Already looking forward to it
Krvavi mjesec je kad krvavo radis za platu.
Dan tj.noc kada se radja zagorov vampir 😱
Nakom svih ovih poskupljenja i socijalne pomoći od plate svaki mi je mjesec krvav.
Ja mislio vojska služi za obranu suvereniteta i teritorijalnog integriteta neke zemlje, kad ono to su turistički radnici.
Tko će čekati do 2025.?
Ovako se sjećam negdje oko 2017. godine rekli da će biti pomračenje sunca, neće sunca nikako biti 3 dana. Ja pitao neke, kako ćemo 3 dana u mraku. Kad ono sve laž. Nije bilo nikakvog pomračenja. Prilika koju smo svi propustili. Izgleda i ovu ću priliku sigurno propustiti.
E i vi svakom vjerujete. Djelomično pomračenje Sunca nikad ne traje duže od tri sata, a faza potpunog pomračenja je svega sedam minuta. A i za vrijeme djelomičnog pomračenja nećete neku razliku osjetiti osim ako ne pogledate u Sunce kroz crno staklo, ili ako je oblačno u trenutku kada malčicu proviruje ispod oblaka. Tada će krug izgledati kao polumjesec.
@samir.ribic.5 Mislim da je to ova vijest, sjećam se da je to NASA objavila, pa ovi iz Klix ili Avaz prenijeli... https://www.independent.co.uk/news/science/nasa-confirms-six-days-of-darkness-in-december-no-they-really-don-t-it-s-a-hoax-9822744.html