Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preživjela i turke i Napoleona i Austro ugarsku i Njemačku i NDH i Jugoslaviju a sad se Čovićevci i Dodici nešto nadaju. No pasaran
Gradili hrvatski i srpski vladari. A onda došle osmanije, porušile, okupirale, namtenule islame, i tako u srcu europe stvori se grupa bijelih muslimana koji sebe 1963. nazvaše bošnjacima.
Da ponovim, mi ne zasluzujemo ove gradjevine jer nismo u stanju da ih sacuvamo. Toliko gradova ima tvrdjave/zidine, a samo rijetki ih zaista odrzavaju.
Sretan praznik moja Bosno. A video bi mogao bit bolji. Ne vidjeh Srebrenik Gradinu rodno mjesto kralja. A vidio neke koj nisu bosanske nego turske. Ako sam pogrijesio sorry autoru.
Naši su djedovi pod ovim stećcima na njima samo Bosna ime ima.
Ko je pričao o muslimanima. Nebitno. Problem je što vi ne poštujete bosanske stare vladare ako su već bili “vaši” . Patetičan si
E sad pitajte školarce da kad pogledaju snimak kažu u kojim gradovima su snimani ovi kadrovi i gdje se nalaze ove tvrđave, pa da učiteljima odmah upišemo kečeve u elektronski dnevnik jer ih ništa nisu naučili.