Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možemo se mi šaliti ali turisti su se najozbiljnije slikali kraj ovoga i slika ide u svijet 😂 pa Hercegovina je luda regija 😆
Treba je ispraviti. Zasluzila je.
HAJDE SRUŠITE OVU U SARAJEVU,MOLIMO VAS,I UČINITE NAM ŽIVOT PODNOŠLJIVIJIM
HAJDE SRUŠITE OVU U SARAJEVU,MOLIMO VAS,I UČINITE NAM ŽIVOT PODNOŠLJIVIJIM
Bosansko-Hercegovačka Pisa 😂
samo hercegovačka,nema nista Mostar sa tim "bosanskim"
Komentari "sta je Tito napravio, ovi nasu ne mogu da sruse" mogu da počnu
Nije Tito ništa napravio nego je Jugoslavia imala standarde koji su se morali pratiti i poštovati. Danas gradilišna inspekcija gleda samo kako će oni dobro proći, a ne hoće li se izgraditi po propisu.
Sad kad se influenseri posade na svaka 2 metra sa rukama u zraku, pokusavajuci da "sacuvaju" ovu divnu atrakciju od pada.
još jedan razlog za kruzere
Ni Boga, ni države. Ni sluge, ni gospodari!