Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospođo mahnite skrivenoj kameri
Sa ove slike nemoguce je vidjeti kako sporet pece s donje strane, a na sta je i bila reklamacija. Prevara opet :)
dokaz da srbi nisu narod. ni svoja jela nemaju fuuuuuujjj i smrdee fujjjjjj
Utuc psine!
ja bih uzeo onaj JOGURT i razbio im od GLAVU...
Ko je pojeo pitu a ko je mucko kolu???
Sta reci ... koju pitu napraviti?
K U R V I N I S I N O V I !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovaj zagorjeli dio moze odmah jest a ovaj drugi dio sto je blijed nekk ostavi za sutra da ga podgrije
E svaka čast, oplako sam od smijeha! :)
hahhahah definitivno su mi popravili dan
@@veki ne znam kako je kod veki, ali kod mene, u jednoj zapadnoj zemlji, kupis taj sporet kao hljeb da kupis - u smislu da kosta relativno malo u poredjenju sa mjesecnom platom - mozes bukvalno kupovati sporet svakog mjeseca dok u bih to vec ne mozes znaci, nije to tvoje poredjenje bas odgovarajuce
haj ba i tvoj šporet nije vrijedan 5% od cijene koju si platila. kod nas na suho kod vas na vazeljin eto razlike.
Molim gospodju Branku da posalje pitu u prostorije malog torpeda. I ako nije dovoljno pecena rado ce biti konzumirana, dosta je vise virsli Ovako....
kakva glupost...... ovo je novi naučni metod mjerenja ispravnosti uređaja. hahahah e moj Tesla ništa nismo naučili još uvjek smo glupi Balkan!
Da nije smesno bilo bi tuzno! Zivim u Skandinaviji i pre mesec dana pregoreo mi je gornji grejac u rerni sporeta .Posto imam racun i garancija vazi 3 godine a reklamacija 5 god.ja sam pozvala prodavnicu da mi posalju majstora da mi zameni grejac.Zvao me je sef prodavnice i rekao da u servisu nemaju rezervne delove i neznaju kad ce im stici.Ali zato su mi doneli novi sporet da se koristim njime dok moj ne bude popravljen.E tako i nasi serviseri trebaju da rade svoj posao ,ali sta reci kad niko ne radi svoj posao kako treba. Juce sam opet bila u prodavnici zbog usisivaca (poklopac od filtera se nije mogao zatvoriti), donela sam stari, prilozila racun, dali su mi odmah novi sa osmehom na licu i normalnim ponasanjem. Ali kao sta rekoh, daleko je Balkan od Evrope...I nek nas dalje jasu kao stoku!
Pu yebo vam clanak urednika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!