Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto onako kao i što naši očevi ne znaju voziti konjske zaprege i potkivati konjima kopita... Ovo je sasvim razumljivo, nema ništa žalosno ovdje. Svijet ide, ne palimo vatru više kremenom kamenica.
@RayDonovanl Prvo se sprci jadna kamila, pa se polije njen urin i onda se zajase - a pismo se salje po golubu, pismoHnosi.
@RayDonovanl Ti ih šalji po amebama živ bio.
Ja igro hugu na ovom ona rekla pritisni peticu ja joj pisno u telefon kaze moze, al zato kad sam trebo izbjec bure okrenem 6 bum pozitivna nula dobio cd petra graše
FEM Kralj si
Kad okrenu cijev puske naopako tad ce imati problem :)
Vidiš po njemu da je mrtvi debil.
Eh, moje fino djetinjstvo. Jos se sjecam mog broja. 22-253. Od najboljeg druga, 22-052. ;) Shvatam ovog malog, ali je kao prvo manjak inteligencije u pitanju.
Moja sestrična od 8 godina je pitala šta je to, kad je vidijela ovakav telefon kod tetke u stanu..
nigdje veze..to ko da meni das induktorski telefon iz '66.
Ove današnje generacije su toliko razmažene,mnogo stvari neznaju pitam se samo dokle i kako.
@pascal Nemoj mljeti samo šuti i dosta od tebe.
@pascal Uh sto smo vidoviti !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A gdje je snimak?
Pročitaj text
ne valja ti to dječko. moraš znati osnove preživljavanja.
nezna ni deen
Ne znaju nasa djeca koji je merak bio kada krenes na more i puštaš kasetu Sinana,Šemse i premotavas je na pocetak :)
@dmachiavelli Kao prvo,stare hitove juznog vjetra ne mozes svrstavati u turbo folk.Taj zanr muzike ti je bukvalno nastao pocetkom 90. Na kraju krajeva,sta imas protiv starih folk hitova? To je muzika,a ne kao ove danasnje nakaze koje skrnave sve zivo kada puste zvuk iz svojih žvalja.
kako da zna kad mu niko nikad nije pokazao? Jeste li vi znali prije nego što su vam roditelji pokazali kako se zove?
Glupi amer, šta očekivati od njih.. Ali, s druge strane je i razumljivo, donekle. I sada pola naroda srednjih godina ne zna tipkati na pametne telefone, a kamoli poslati poruku ili nazvati, a sve ikone aplikacija simbolično urađene.
@dmachiavelli Onda je pokazatelj debilnosti i to što čovjek od 40-50 godina ne zna jednim klikom otključati smartphone, kliknuti na ikonicu gdje stoji slušalica i ukucati broj.
nije da ne zna...on je glu...p heheheh