Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god misli da je bolji od ovih doktora , neke obuce odijelo i stane na prvu liniju borbe protiv korone, prica mi zena na kasi u Merkatoru od stresa se razbolila a ne od korone.
jel to znaci da je zajebaniji stres od korone ?
@gooUser1587154532 sreća nemaju puno posla. 😋
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad Solak sutra objavi plese sa Sebijom
@Muzerone19 objesit će ga bake za damu
Ahaa zato oni neće da dođu kad se zove da neko ima srčani ili da mu je loše nego ti kažu da treba da samo odmori dok ne prođe, ili dok toj osobi ne stane srce. Šalim se, nek se i oni malo zabavljaju, dosta nam je svima stresa.
Svaka cast zasluzili su da se zabave i opuste! ❤️ Hvala Vam ❤️
Hitna pomoć jeste svjetlija tačka zdravstva u KS, ali to i nije tako teško, obzirom na stanje u ostalim ustanovama. Meni lično smeta što te pojedinci tretiraju kao neinformisanog idiota kad ih nazoveš, kao da zoveš od bijesa. Razumijem da ne mogu stići na sve strane, ali ipak malo poštovanja nije na odmet.
Sinoć se žena onesvjestila i zovemo ti hitnu, kažu mi iz hitne "jestel je polili vodom", rekoh nismo, ne znamo šta da radimo, zato vas i zovemo. Kaže polite je malo vode, ako kroz pola sata do 1h se ne probudi, javite nam... Vjerovatno su u to vrijeme vježbali ovaj izazov.
" "Foot shake dance" zarazio je mnoge u regiji " Crnjak
To i jeste prava slika naseg zdravstvenog sustava. Cirkus!
Vec par godina medicinari se igraju skretnicara, ne znam nijedan pozitivan primjer iz blize i dalje okoline.Jeste li ikoga izlijecili ili su izlijeceni samo uspjesno oporavljeni zahvaljujuci snazi imunoloskog sustava? Sramota! Drcni, prepotentni, a uglavnom suplji u svakom pogledu. Ne zaboravite: MI vas PLACAMO!
Imate li vi pametnijeg posla od tiktok-a?
Ovo dovoljno govori o svemu. Sljedeći izazov ples bez para.
Zašto (ne) pažnje?
Nemaju posla policiski sat pa im dosadno
Svaka cast heroji grada....
Baš su cool!
ma nek rade šta hoće, ne možete natjerat ljude da rade šta vi hoćete, demokratija sine.. btw bas su ovo cool izveli
Direktor im stuha, normalno da ce i oni biti nalik njemu
A pojede te ljubomora. Ljudi rade 24/7 i trebaju malo da se opuste, ne rade nikome nista lose ako malo plesu u ovim teskim vremenima.