Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda se ne razumjem u umjetnost, nisam strucna, ali jedno je sigurno, ja ovo ne bi stavila na svoj zid ni da mi je netko besplatno da.
meni je ok, stavio bih negdje da se vidi na hodniku, i pričao bih svima da sam dao 100 miliona za nju. Još bih dodao da čujem muziku koja izbija iz ove slike.
@Saran61 razocarana sam, jos uvijek nista novo na repertoaru!? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Nije bolest sve sto boli , Mehin mali bi isto ovako nacrtao za cvaju, a frajko na heroinu a crta kao retardiran :-)
@norid3 renesansa,kubizam,nadrealizam,dadaizam su bog otac za ovaj kuhrac od današanje umjetnosti
@pascal sve poslije drugog svjetskog rata je postmoderna, a postmoderna blago rečeno s.ranje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odlucio sam se baviti konceptualnom umjetnoscu.
Sad kad je napravio dobar marketing o vrijednosti ove slike, moze je iznajljivati eksluzivnim galerijama i muzejima za dobre pare - do daljnjeg. Sve dok neko drugi ne kupi skuplju :)
ima solidan film o njemu. inace ovo je investicija ko i sve.
Neko želi da bude u ginesovom rekordu i uvijek imaš reklamu. Do sada najskuplje plaćena slika, sliku je kupio taj i taj. Neko pati od toga da uđe u historiju
Neko nas debelo zaje8ava
Nije ovo zajebavanje. Ovo znači biti pametan. Što ćeš se nametnuti kao slikar koji prodaje slike za 20 KM, kada možeš kao slikar koji ih prodaje za 200 mil KM? :D Ne pjeva ni Karleuša bolje od neke cure iz lokalnog benda, samo je odradila bolji marketing i zarađuje 100 puta više od te neke nepoznate cure. Žalosno je, ali istinito.
Sto bih onaj rekao: ispricat cu ti pricu o noju i mladicu... I nesto tako dalje
*bi Ja bih Ti bi On, Ona, Ono bi
Bih je prvo lice jednine!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jarane pisaj po sirotinji kad vec imas bruku para
picasso se u grobu okrece
Postoji li bilo kakva organizacija gdje se može uputiti protestno pismo povodom ove skandalozne transakcije... neprihvatljivo je jednostavno!
ja da sam ovo nacrtao bilo bi to ti nogama crto ae sjedi može 2
Zanimljivo, platis 100 miliona da gledas koktel necijih frustrac
@+WeissesFleisch+ frustracija* na svom zidu. Nije uopste bitno kako je slika ispala nego kolikom negativom zraci... ali doduse vjerovatno je i "krik" svojevremeno nalijetao na slicne kritike
Ma kakva slika, ovo je bilo "kako cemo prebaciti onih 100 miliona u ameriku? Ma daj da naskrabamo sta na brzinu pa cemo kupiti tu sliku za 100 miliona, jos cemo i face ispasti!"
Odmah se vidjelo da vrijedi svakog feninga!
Ma mrs u pm. Sta je ovo ovako gadno? Grafita istih po svakoj carsiji kolko hoces. I sad ce kustosi nama seljacima tvrdit da je ovo umjetnost. Boticeli i drugovi se okrecu u grobu.
Evo moj Naguzava,baš te neko naćurijo.