Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šestogodišnji dječaci iz Palestine i Afganistana su napisali pismo i zamolili da ih ne ubijaju. Jako simpatično.
I ovim se oduševljavaju? Djeca postaju mentalno bolesna i uvučena u ovu budalaštinu. Umjesto mami tati ili Djeda Mrazu djete se obraća Pfizeru za pomoć. FUJ!
Ukljucise nas na centrifugu... Perite samo perite, isprati cete nas, vjerujem.
ja sam sa 6 godina zemlju jeo a kamoli da znam farmaceutske firme... mamu mu stapom ne bi diro
U prvih 9 mjeseci 2020. u BiH je umrlo 27.925 lica (14.163 muškarca i 13.762 žene), što je manje za 0,21 posto u odnosu na isti period u 2019. objavila je Agencija za statistiku BiH. Čemu vakcina?
dzaba se mucis kad ljudi ne vide dalje od nosa
eto dijete se sjetilo sa pise phizeru. drago dijete, ne bih ti mamu ni stapom dotako
Bez pozitivnog PCR testa nek mi ne prilazi dimnjaku...
* ili negativnog ? :D
Ova neoliberalna glupost koja podstiče na prekomjerni konzumerizam i na ono najodvratnije u ljudima, pri tome ne štedeći ni najmlađu populaciju, je toliko ogavna da se više nema s čime uporediti. Hajde što se djeci bjesomučno laže oko Djeda Mraza, ali davite preko svake mjere i nas odrasle
Preseravanje
A vi ,komentatori , ima li kod vas sta novo , sem sto placete zbog price ovog djeteta . Dajte nesto novo , inspirativno .
Dječak iz Bosne napisao: Dragi Pfizeru pošalji neke vakcine našim političarima u Bosnu da im porave mozak jer oni ovde rade sve kako bi nam bilo gore.
I sta kazu? Jesu li ga pelcovali? Gdje je TV prijenos?
Ispiranje mozgova odlično ide.
Šestogodišnji dječak - Bil Gejc.
ovo su izmislili zbog reklame
Ma ja bih tebi mamu vakciniso idi igraj se u pjesku pycka ti materina