Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znao sam da ce me nesto nasikirati al nisam znao da ce to ovo bit, veoma mi je zao 😒 s kim ja zrak dijelim,ti pleme
Veliki sevap bi bio da pocnu naplacivati drustvene mreze i tome se iskreno nadam.
I treba sve izbrisati.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
eh sto me nasikiraste klixe, a subota navece, tacno necu jest sljedeca 3 dana
Kupi kvacicu sta se stisla
Ovo joj je posao, zarađuje objavama na IG. I odjednom, puf, sve iznenada nestane. Normalno da se žena nasekirala. Zarađuješ na IG? Daj koju pinku i Elonu, a i programerima i ostalim ljudima koji su napravili i koji održavaju ovu mrežu i mirna i Kalifornija i Bosna. Bitno je da je ona vratila svoj profil. Sad možemo dalje surfati bespućima Interneta i čitati najnovije potpuno nepotrebne i besmislene informacije poput ove.
Mene bi kao odraslog covjeka, sramota bilo ovo pricat a jos i objaviti cjelu pricu oko toga! Jednostavno vecina ljudi je zatupilo u socijalnim mrezama i to im je Vrh u zivotu i svrha njihovog zivota, koji nikad ne odrastu!
Necu zaspat dok ne legnem
Hahahaha...
boli me ćošak što joj je ugašen profil
Svi smo se nasekirali draga
Žao mi Palestinaca. Zbog ovoga sad sve ode u drugi plan. Slaba mi je utjeha što je profil vraćen, onu sikiraciju više nebi preživio. Nego, ozbiljno, i ona i klix znaju da nas ovo pali, i da će biti novih klikova i pratilaca, po principu, što gore to bolje
Pa ima li iko na ovom Klixu normalan pa kakva je ovo vijest zar vas nike sramota da ovakve stvari objavite a i ova lujka da ima obraz nebi se ziva javila
Hajd sto sebe sramoti, ali sto covjeka osramoti 🤦‍♀️
Nlago njoj i ovakvima kad su joj ovo najveci problemi
Svima bi ja vama izbrisala Instagram, dala vam da radite za minimalac od 9-5, djecu u vrtic, pa bi vidjele sta je tragedija u zivotu. Imas sve, al nemas vremena ni za sta.
Jadan muz
e jadna majko sad s posla kad imam sta vidjeti i haj zaspi sada
Realno nije ona kriva sto ima tolike pratioce. I nije ona samo u behutu. U behutu su i njeni zgubidani koji je prate i smatraju je izvorom i olicenjem znanja neophodnim za zivot. Kako li tek oni pate.
Jaooo sta ce huda da je ostala bez profila ne bi mogla vise parati nosom nebo bila normalna nekad dok se nije udala za pare pa sad sve pljuje oko sebe.