Otkrila i gdje je problem
1.9k

Sarajevskoj influenserici obrisan profil: U šoku sam plakala i zvala supruga da dođe s posla

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sarajka Naida Pehilj Bocnak, u svijetu društvenih mreža poznata kao Naida Bojnakova, požalila se kako je njezin profil na Instagramu bio izbrisan te je poslala upozorenje svim influenserima.

Naime, Naida je u svojim storyjima objasnila da joj je profil s 200 hiljada pratitelja odjednom izbrisan i da ne zna iz kojeg razloga jer ne krši nijedno pravilo ove društvene mreže.

Nakon nekoliko sati uspjela je vratiti profil te je objasnila da ju je ova situacija duboko potresla jer je to njezin posao.

"Ljudi, ja još uvijek sebi ne mogu sebi da dođem i znam da to nekim djeluje pretjerano, ali nije nimalo pretjerano. Ovo je moj posao, ja volim da kažem, meni je pola života ovdje. Toliko se trudite, radite i odjednom sve to nestane", ispričala je Naida te se zahvalila svima koji su joj pomogli da vrati profil.

Otkrila je i da je supruga zvala da dođe s posla kad je vidjela da joj je profil obrisan.

"Nazvala sam ga i počela plakati, bila sam van sebe. I on se bio nasekirao. Tačno znam kad mu vidim facu, bio je ozbiljan i ono 'Šta se dešava?'", objasnila je, a onda je podijelila i zbog čega joj je obrisan profil.

"Po ovome ja sam bila izbrisana jer ja nisam ja - što u prevodu znači kupi plavu kvačicu. Eto ljudi moji... Kolege znate šta vam je činiti", poručila je Naida.