Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos uvijek ne mogu da vjerujem da je ovo epilog priče maksuma od dvije godine. Gledam maksuma sličnog uzrasta u mom zivotu i prosto ne mogu da svarim kako postoje ljudska bića sposobna na ovakav čin.
Od kad se rjec maksum koristi u Bosanskom jeziku
Bolje je pitanje otkad se "rječ" koristi za riječ? Hm?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Strašna tragedija, ali ovom čovjeku izgleda nije jasno da banalizira čitavu situaciju ovakvim tipom ilustracija, u kontekstu zločina ovakve težine, ovako nešto ne ide...
Sta simboliziraju boje na repu ove zivotinje?
Cemu takav rijecnik. Lijepo sam pitao jer ne znam. Tvoj vokabilar dovoljno govori o tebi, karakteru, kulturi i predrasudama.
Svaka čast za promociju ljudskosti, Midhate!
Iz ilustracije se vidi da ne razumije
U Palestini svaki sat pogine 4 djece !
Opet ova Dosada sa svojim Ilustracijama pokusava da siri bratstvo i jedinstvo
ovo nije ni U od Umjetnosti a ovaj kvazi Umjetnik je najveci Licemjer i covjek koji se samo slihta i dodvorava Srbima i Hrvatima samo mu Pertle vire iz Gucíce srba i hrvata !
Meni ove ilustracije nekakve bezveze, ja ne kontam što Klix ovo dijeli svaki put. Lik bukvalno sve isto crta.
womp womp
Maksum,izv.se,nejako djete,nedoraslo da se brani.
Tuga Bogami,suze da poteku ko rjeka,maleni maksim ni kriv niduzan nastrda,od dzelata.
ruku na srce, nisam nikakav teoreticar zavjere ali ovo mi izgleda isto epilog slucaja memic kada su onu dvojicu platili da slazu saobracajnu nesrecu i ubistvo. mozda promijenim misljenje kad (ako) nadju tijelo djevojcice ali mislim da je istina daleko od ovoga i da tu ima jos puno da se istrazuje do konacnog odgovora
Jadni roditelji :(