Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZIVIO PREDSJEDNIK MAHMOUD AHMADINEJAD
Tako i treba! I samo se Boga bojati!
Halo primitivac... nazigu ti se komunjara malo mamice...
ovo je vala za crne hronike!!!
i jest pravi mamut
Muhamed Ahmed Nedzad medju najljepsim islamskim imenima ....
Lakse prepisivati vijesti nego se provrtiti po Sarajevu? Ovo je nista kakvih imena ima kod nas.
Ma neka je dijete živo i zdravo. Ime se može kasnije i promijeniti. Mada se meni jako sviđa to ime. Ime je svakako dobio po čovjeku kojem se njegovi roditelji dive i tu nema ništa loše. Ali opet kažem da on kada poraste lako može da promijeni ime ;-)
Ma ja, ovo j grozno, strasno, jadno dijete bla bla bla...a kad kod nas daju imena po glavnim likovima sapunica, tipa esmeralda,onda je to ono sasvim normalno....BOLESNA STOKO...porodici i malom mahmoudahmadinejadu zelim sve najbolje....
Sarajevo-x mi se počinje fakat gaditi. Znači Iran i nacistička njemačka se dovode u istu ravan. Još malo pa ćete početi i sa osovinom zla, i onda America uber ales!
ovi rusi su domisljati preduhitrili su busha
Zdravo, ja sam Jimmy Humuhumunukunukuapua\'a, a ovo je moj mali buraz Mahmoudahmadinejad.
barakobama, to je ok, simpa do jaja! fakof!!!
Kao rudar mislim da bih ti se rado sjetio majke sa svojom \"inteligencijom\". Isto tako mislim da bi tvoja majka bila izuzetno obradovana i zadovoljna mojim \"koeficijentom inteligencije\". Evo ti dvije premise, pa ti izvuci konkluziju.
Vela havle, vela havle, ne merem se nacudit... \"inteligencija i dobrota iranskog predsjednika\' Bu hahahha, Ma sta kazu: \"inteligencija i dobrota iranskog predsjednika\'\"... Vela havle, vela havle, pa koliki li je njihov IQ kad ovog rudara smatraju inteligentnim, a o dobroti da i ne pricamo.....