Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno komsiji reko da je koji put slobodno kresne
Svako ko vidi problem u drugom ima mnogo veci problem u sebi. Empatija je nemoguca bez identifikacije. Ko je u skladu sa sobom ne pjeni oko tudjih problema.
@Ammara ovo je puno bolje rezon .....možeš ti kad hoćeš :)
kad su hercegovci i crnogorci imali virdžine, australija nije bila ni otkrivena :D
respect !!
Malo ko zna za te naše narodne običaje kakvih nema nigdje na svijetu, svoje blago smo napustili čitamo o nekakvim američkim dostignućima
To jedno dijete je 100% od komšije Ibre...
a kako je nastalo to dijete?!
imala bi teoriju............znaci nalazio je mozda zene koje su ostale trudne a nisu znale sta ce.........pa ih ona ozeni....oboma dobro............
@mirrorce ahaa....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ozbiljan poremećaj.Vrlo prosto i jednostavno ako si zensko i Bog te takvog stvorio tj imas xx hromozome nema tu sta da filozofiras o rodonoj, polnoj sta ti ja znam kakvoj orjentaciji,ti si zensko i tacka.Nikakva hormonska terapija, secenje genitalija nece izmjeniti genetski kod svake celije.Osoba koja sebe dobrovoljno zeli da unakazi samo zato jer sebe ne vidi i ne dozivljava kako treba nije zdrava,psihicki ponajmanje.
Vrlo prosto - Bog nas nije stvorio. Ti misliš da oni prolaze kroz sve što prolaze da bi zajeb.avali vas ksenofobe/homofobe? Fakat misliš da ste toliko zanimljivi? Ako misliš da je ozbiljan poremećaj, pročitaj dostupnu naučnu literaturu.
@Hipoteza jos jedan sa poremećajem..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
trandza