Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za NASU.
kod nas bi ga poslali u 3 lijepe, jos po mogucnosti neku mu kaznu napisali ...
i na kraju kad naraste bolece ga uvo za mars , ganjace covek alkohol zene kocku itd mogu se kladiti :d , i ja sam ko mali hteo da budem policajac (jer mi je buraz policajac ) a sad ih ne mogu gledati ocima :D
sreca tvoja pa si rodjen u normalnoj zemlji i sa pravom bojom koze. ostalo su finese.
NASA je filmski studio u holywood-u, Mjesec ne postoji, a Mars je samo još jedna zavjera Masona i Iluminata ...
hvala ti sto si mi otvorio oci... -.-
Dijete drago, ako želiš da vidiš one koji su pali s Marsa, nemoraš ili na Mars, dodji kod nas u Parlament.
Vidiš ti, takva organizacija a odgovore i jednom 7-godišnjem djetetu, tj. daju mu primjer da treba biti odgovoran i izaći u susret svakome bez obzira koliko on u tom trenutku bio bitan. Kod nas za ozbiljne stvari ne odgovaraju na telefonske pozive, e-mailove i pisma, nego moraš ići lično nekoliko puta, moljakati i vući za rukav, a kamoli da bi ovakvo nešto uradili.
eee blago mu se, i ja sam htjela biti astromaut, ali jbg zivim u realnosti i u BiH... svaka cast NASI i neka mali ostvari svoj san :D
U našoj zemlji do zvijezda možeš stići samo preko (un)reality show-a Zvijezda možeš biti ti i sl. a o ostalim normalnim stvarima samo sanjati.
Srce slatko...
Ima li na Marsu RS-a i Federacije da ne idem gore?
U zadnjih par mjeseci svako trece, americki dijete o kojem kliks pise zove se Dexter
U zadnjih par mjeseci svako trece, americki dijete o kojem kliks pise zove se Dexter
Ovaj sigurno nije jedan od njih posto nije Amerikanac
dok jedno dijete jednog dana ne postane Dexter Morgan :D
Djete drago, ja sam te slike vidio prije 5 godina
haahhahahahhaah iz atlasa za osnovnu
Dexter's Lab