Želi se vratiti u divljinu
0
Potpuno sama 18 godina živjela u džungli
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zena a ima 18 godina hehe zar nije djevojka
Vracam se u Bosnu
hehehehehe,komentari su zakon,heheheheh
imamo i gorazda, vares, gluhu bukovicu...
imamo i mi svoje dzungle, zovu se; drvar, glamoc, grahovo. ni tamo nema zive duse pa vi koji ste se zasitili civilizacije hajte tamo.
Dajte je meni u Perućicu da osnujemo novo pleme.
u dzungli imas pun k. zive duse!
Ovo je dodik sve kriv
baš ružno to što joj žele nametnuti \"civilizaciju\" mislim kada pogledamo kako živimo i oko čega se o ovoj \"civilizaciji\" sve vrti onda joj nije zamjerit zato što se hoće vratit u đunglu! kad vidim bjedu i jad oko sebe a sebe ne mogu vidit sa strane dodje mi da i ja odem u nekakvu đunglu gdje nema žive duše :-) poz
Pa zasto je dodatno muciti,vratite je u dzunglu,prisilna socijalizacija nicem ne vodi