Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi-nacija koji bi kompletna trebala pod psiholosko istrazivanje.Ova bolest je jos nepoznanica u medicini,da jedna kompletna nacija boluje od psiholoskog poremecaja to jos nigdje nije zabiljezeno i zato mislim da ako neki naucnik medicine otkrije ovu bolest i da im da dijagnozu mogao bi dobiti Nobelovu nagradu.
Ko ih ]ebe ,genoci daši smrdljivi.Hićo njima treba
Nije bolest sve što boli.
Ma kepec ćelavi ,monstrum . Erdogan i on dva monstruma ... Ni jednog ne simpatišem..Pun plastike ko Karleuša,,treba ga na doživotnu robiju...Ajd što beže Ukrajinci ali još više raseli Ruse majmun.
Jes ružan lik
Baš trebaš da budeš velika debilčina i da podržavaš botoksiranog kepeca putlera iz Kremlja.
Sodoma i Gomora.
J_e_b_o ih on u pakšu!
Bilo bi zaista smiješno samo da nisu ovoliko blizu.
Nisu svi Njemacka da se oslobode proslosti. Neki vjecno vuku genocidno u sebi. Valjda je samo to oko neke petarde sto radi tu.
Vjerujem da ce im Putin povodom toga poslati 150 miliona eura da prebrode zimu.
Pa samo mi nije jedno jasno, a to je , sto im ne idu pomoc u Ukrajinu, svojoj braci Rusima ? E svasta O.o
Ruski agresor se povlači, Kosovo je Država a šumska ništa više od entita u sastavu BiH mogu misliti jad i muku genocidaša a i djeneral pampers će još malo i otegnuti papke.
https://t.me/covid19vaccinevictims/7934
Šaljite braći traktore u Herson.
....Nesto kontam, da je DNEVNA medijska propaganda, kojim slucajem u favorizaciji Putina...kako bi 'obicni puk ' reagovao 🤭🙃