Dio "koreografije"
74

Posjetitelje noćnog kluba u Beogradu usred izlaska zabljesnula fotografija Vladimira Putina

I. B.
Lik ruskog predsjednika pojavio se na led ekranu noćnog kluba  (Foto: Screenshot)
Lik ruskog predsjednika pojavio se na led ekranu noćnog kluba (Foto: Screenshot)
Glavni grad Srbije je brojnoj omladini sinonim za noćne izlaske i provod, što je pojedinim ljudima iz drugih država jedan od motiva da ga posjete. Oni koji tamo već stanuju, svakodnevno koriste čari noćnog života, no sada se u jednom klubu odigrala pomalo neobična scena.

Beograd je poznat po tome što obiluje noćnim klubovima i drugim mjestima za provod, no mnoge je začudio bizaran prizor koji se odigrao na jednom takvom mjestu.

Na platformi Reddit osvanuo je snimak iz beogradskog kluba koji prikazuje kako se, dok su se posjetitelji zabavljali uz piće, društvo i muziku koja se čula u pozadini, na led ekranu ispred njih pojavila fotografija ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Lice osobe koja je i danas jedna od najomraženijih u svijetu zadržala se tu nekoliko trenutaka, naizmjenično se emitirajući s drugim fotografijama.

Kako je poznato, sve se odigralo u klubu naziva Drugstore, a kako srbijanski mediji prenose riječ je o organizovanom eventu u sklopu čije je "koreografije" i dio s fotografijom Putina.

I korisnike Reddita iznenadio je ovaj prizor, a naročito zato što je poznato kako su brojni Rusi nakon mobilizacije i rata u Ukrajini, utočište pronašli upravo u Beogradu.

"Zamisli izbjegao si iz Ukrajine/zapalio od mobilizacije u Rusiji, konačno malo prodisao, našao posao u novoj sredini, primio možda prvu platu i riješio sebe da počastiš izlaskom", jedan je od komentara ispod.

"Ovo je razlog zašto bombe postoje", još jedan je od komentara.