Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni vjerska pitanja, u Srbiji pitanja o rijalitjima . Ne zna se sta je jadnije
@Minna ja bih rekla da je tvoj komentar najjadniji 😊
@_Minna_ Pokaj se, ostavi se svoga kurvaluka
kako se cestita bajram. Ipak postoji nada za suzivot
Jelek, anterija i opanci po tome se znaju srbiJANCI
Šta je danas obukla Sebija...
I sta kazu, kome je pala jabuka na glavu? 🤔🍏🍎
Dijagnoza: Psihosomatska. balkanska devijacija, Lijecenje: nema
Ja,sta ces et'
nepotreban clanak..
@jasamjatisiti Veoma dobar clanak, kao i onaj prethodni u vezi BiH. Ovi clanci opisuju na najbolji nacin primitivnost stanovnistva. Jedne najvise interesuju desavanja u parovima, a druge kako biti musliman u mjesecu ramazana. Dno dna !
klix sve vise lici na blic.rs i sl sajtove kakve su ovo vijesti i koliko retardiran moras biti da te interesuje ko sta gugla
kod mene bgm samo p napises
Hrvatinajci i Srbijanci ili Hrvati i Srbi. Nije teško za naučiti.
Kome je potrebno bubreg, braco mila ja sile od drzave
bitno je gorski vijenac.
Kako se ljubi?????? Tu smo mi da vam ljubimo ljepsi spol
Sirotinja
Cudi me da niko nije trazio, "kako postati porno glumac"? Postavljaju neka glupa pitanja, "ko je otkrio ameriku", "ko je izmislio telefon", onda sam iz toga zakljucio da oni pitaju samo ono sto ne znaju. dobri su pravo!